Reviews from De Pizzabakkerij Rotterdam

Recent reviews

5.0
Kitty
13 November 2022

Heerlijke pizza’s en pasta. Lekkere dunne bodem en kwaliteitsingrediënten. Klein puntje van verbetering: Ondanks afhalen om de hoek waren de gerechten al behoorlijk afgekoeld.

Pauline
20 October 2022

Altijd weer een heerlijke pizza. Niet te zwaar belegd, wel smaakvol.

Dimitri
5 October 2022
Giulia Nencini
5 October 2022
Van Dijk
30 September 2022

Erg duur voor een niet echt rijk belegde pizza (zalm) teveel roomkaas/kruidenkaas. Niet voor herhaling vatbaar.

Thijs
9 September 2022

Top pizzas!

Luuk Sluyter
19 August 2022

Lekkere pizza alleen al paar keer voorgekomen dat je speciaal bij commentaar erbij schrijft ‘pizza graag snijden’ en dat dit dan niet gedaan wordt.

Nelly
19 August 2022
-
7 August 2022

Helaas een koude pizza gekregen die op een paar plekken verbrand was. Zelf maar weer terug in de oven gegooid en toen was de pizza best prima. De pasta was niet heel bijzonder en een zeer kleine portie.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marta
7 August 2022

Zoals altijd superlekkere pizza en snel bezorgd.

Martijn
13 July 2022

Na ruim anderhalf uur wachten en geen telefonisch contact bleek de winkel gesloten te zijn, terwijl onze bestelling wel was geaccepteerd, bevestigd en betaald. Zelfs dit verzoek tot recensie werd gewoon doorgestuurd. En dan een goede beoordeling verwachten? Wat denk je zelf….

Van der Werf
11 July 2022

Toetje tiramisu was slecht!! Lijkt niet op foto. Een rond bakje met hoofdzakelijk een soort vla-achtige vulling en beetje een koekje erin met nauwelijks tiramisu smaak. Saus overheerste. Echt prijskwaliteit slecht en niet lekker

Ed bal
9 July 2022

Lekkere pizza maar ze waren geen 32 cm (kleiner)

J.
3 July 2022

Na twee uur werd de pizza bezorgd (zaterdagavond). Pizza was slap en lauw. Er lijkt recentelijk iets veranderd te zijn, bezorging (ook op de drukke dagen) lijkt een stuk trager.

Johanneke
27 June 2022

We vonden de bodems van de pizza’s erg taai. Dat was jammer want de smaken waren verder heel goed!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Fam Macken
25 June 2022

Heerlijk ijs, van genoten! Fijne positieve bezorger - zelfs in de regen! Het liefst eet ik iedere avond zo een heerlijk ijsje :-)

Carmen
19 June 2022
Sas
6 June 2022

Eten was koud. Om 19:15 besteld en om 21u bezorgd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lydia
1 June 2022

Weer lekkere pizza’s en ijs, snelle en vriendelijke bezorging :)

Bijma
1 June 2022

Heerlijke pizza!!

Tamarah
28 May 2022

Top pizza’s, snelle en vriendelijke bezorging! De kwaliteit van de delivery pizza doet zeker niet onder voor de heerlijke pizza die je op locatie eet. Vandaag ook ervaren dat ik iets besteld had wat op was. Ik werd binnen een paar minuten gebeld met een alternatief, top!

Marcella
27 May 2022

Top pizza weer en heel goed naar mijn wensen geluisterd van half belegde pizza met ham en de andere helft zonder. Top kwaliteit weer!

Raoul
27 May 2022

Geweldige pizza's, kwalitatief superieur aan alles wat er in deze omgeving te krijgen is. En ook nog eens snel bezorgd. Wel weinig vegetarische opties en een beetje aan de prijs. Helemaal als ik een Guappollo (€15,75) wil zonder kip, en dus een Margherita extra beleg, betaal ik ineens €18,50.

anonymous
27 May 2022
Dick
25 May 2022

lekker & snel, lekker snel dus!

Lydia
25 May 2022

Heerlijke pizza’s, milkshake top, zalige taart! Alles prima op temperatuur, snelle en verzorgde bezorging! Een dikke tien :)

Edward Hartmann
21 May 2022

Zoals altijd zeer goed.

anonymous
15 May 2022
Bregman Ilja
7 May 2022
anonymous
30 April 2022
Juud
23 April 2022
Ronald
17 April 2022

Top gewoon zo door gaan

N
6 April 2022
Manon
31 March 2022

Al vaker besteld, ook vandaag weer lekkere pizza's ontvangen. Snelle en vriendelijke bezorging en nog goed warm toen het er was. Wij bestellen hier altijd en altijd tevreden!

Tim Ruissen
16 March 2022

Voor 8 man pizza afgehaald, keurig op tijd en top kwaliteit!

André
7 March 2022

Op de gevraagde tijd 50 min. na bestelling bezorgd en weer een heerlijke Pizza Giatonno en Victoria op.

Anna
3 March 2022

Heerlijke pizza, authentiek Italiaans gebakken, aanrader!

Chris Smith
27 February 2022

altijd weer een feestje!🥳😋

CF
21 February 2022

Ondanks het stormweer netjes de bestelling geleverd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Juud
15 February 2022
Paul
13 February 2022

Gewoon echt heerlijk :-)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kurvers
13 February 2022

Pasta was lauw tot haast koud

Danny
6 February 2022

Doet niet onder aan de Pizza’s uit Napels. Echt overheerlijk !!

Marnix
5 February 2022

De pizza’s zijn in principe lekker maar werden, denken, voor een te lange tijd rondgereden. Daarom waren ze lauw en de bodem zacht. We komen een keer langs in het restaurant om ze direct uit de oven te eten.

Angela
5 February 2022

Heerlijke pizza!

Pauline
4 February 2022

Altijd weer een heerlijke pizza.

Monique
30 January 2022

Weer fantastisch gegeten. De pizza's van de pizzabakkerij is genieten tot de laatste hap. Bezorging top. Tot de volgende keer.

Barbara Dartee
29 January 2022

Bezorging was zorgvuldig echter 20 min eerder dan in email stond.

Joami
27 January 2022
André
24 January 2022

2 heerlijke pizza's & tiramisu weer warm bezorgd

Emma
23 January 2022

Was echt super lekker, duidelijk gemaakt met verse ingrediënten en goed op temperatuur aangekomen

Anoniem
20 January 2022
Juud
18 January 2022
Che
8 January 2022
Ashok Bhalotra
7 January 2022
Jordi
6 January 2022

Pizza zoals pizza moet zijn. Echte Napolitaanse pizza, maar dan in Rotterdam. Je proeft de kwaliteit van de ingrediënten, met name de buffel mozzarella. Bezorging was ook snel! Als je een echte pizza wilt eten, is dit een enorme aanrader.

Sasha van dijk
4 January 2022

Vlotte levering, vriendelijke bezorger. Eten was warm, vers en ruim

Luna
21 December 2021

Goede pizza’s met verse ingrediënten! Enige minpuntje is dat het drinken van was vergeten

Demi
20 December 2021
Juud
12 December 2021
Kevin
12 December 2021

Dressing vergeten

Els Creusen
11 December 2021

Opnieuw weer heerlijk gegeten! De pizza's waren perfect! Dank jullie wel!

Erik
11 December 2021

Al een aantal keer een prima pizza bezorgd gekregen, maar deze van vrijdag de 10e was helaas een misser. Hij was slap, leek gehaast gemaakt omdat de toppings nog niet voldoende gesmolten leken. Wellicht omdat het druk was: de bestelling werd na 70 min geleverd. Tip voor de website: zet daar een verwachte bezorgtijd bij, omdat ik in dit geval dan wellicht een andere keuze had gemaakt, en weer prima een volgende keer langs was gekomen. Oh en de (IOS) app lijkt niet te werken, na download doet deze weinig. Succes

Erik
10 December 2021

Bezorging was prima, incl updates per mail. De kwaliteit was helaas minder dan vorige keren. De tonijnpizza was zwart aan de onderkant en smaakte daardoor bitter (de tonijnstukjes zelf waren lekker). De calzone was niet heel smaakvol, de mozzarella was niet gesmolten en de champignons smaakten korrelig.

Bob Philipsen
9 December 2021

Zeer snel bezorgd door extreem vriendelijke dame. Kwaliteit van de pizza altijd super!

Geert
5 December 2021

Heerlijke pizza en pasta, snel bezorgd en prettige service!

Henk Swinkels
28 November 2021

Ik ontving een mail dat de bestelling om 17:55 uur zou worden bezorgd. Dan plan je daar dus op met bijv. hond uitlaten. Om 17:20 uur stond bezorger voor de deur. Pizza was dus koud toen we konden gaan eten. In de koekenpan opwarmen is vast niet wat de in Napels opgeleide kok wilt.

Bianca Zwanenburg
27 November 2021

Helaas om 18:00 uur besteld. Getypt zo snel mogelijke.verwachte tijd 19:00.om 19:15 gebeld werd niet opgenomen.op de fiets naar pizzaria.bij navraag zat hij in de oven. De dame zei "ja het is vrijdag dan is het druk".wilt u hem meenemen of de bezorger. Ik zei ik sta hier nu. De dame zei als compensatie wilt u een nagerecht.heb ik ja gezegd.ze had tiramisu erbij gedaan. Ik kwam verregend thuis met 3 koude pizza. Uiteindelijk heb ik zag ik op de bon nog fooi gegeven en bezorgkosten. Volgens de mw. Deed de tel het niet dus konden ze mij niet bellen dat de pizza later kwam. Ik had mij erg verheugd op de pizza wat een enorme domper is.

M
26 November 2021

Heerlijke pizza’s! Rijk belegd met goede ingrediënten en lekkere combinaties.

M
25 November 2021
Simcha
24 November 2021

Super lekker en veel sneller dan aanvankelijk aangegeven!

Nn
21 November 2021

Prima pizza, wachttijd te lang

Michella
17 November 2021

De pizza's zijn behoorlijk aan de prijs maar heel erg lekker! De nagerechten raad ik niet aan, deze waren onder de maat, zowel kwalitatief als kwantitatief. Maar de pizza's... zeker proberen!

Nelido Oliveira
10 November 2021

Bestel er vaker en het is zeker een aanrader!

Clark
7 November 2021

Als altijd prima. Aan de prijs als je vergelijkt met andere maar het is het waard. Enige minpuntje: Madame Jeanette vergeten of ik ben m’n smaak kwijtzzzz

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ghuislaine Janzen-Eriksson
3 November 2021

Snel bezorgd en lekkere producten.

André
25 October 2021

Dit keer een heerlijke pizza Quattro Stagioni en Victoria besteld en snel bezorgd gekregen. Pizza's waren goed warm op moment van afleveren en smaakten goed.

Pauline
24 October 2021

Altijd weer smakelijk.

Robin
20 October 2021
N.
5 October 2021

The dough was slightly burnt at the edge but all in all very good. Perfect delivery service.

Juud
30 September 2021
Jonker
24 September 2021

Mogelijk zelfs beter dan Angelo Betti.

m j
23 September 2021

Geweldige bezorger, heerlijk goede pizza's. Erg aan te raden!

Els Creusen
21 September 2021

Meer dan lekker gegeten! Beide pasta's waren erg lekker 👍.

Anne Roos
20 September 2021

Pizza is heerlijk!! Originele smaken en heerlijke groenten. Bij de citroen zouden we alleen misschien ook een schijfje citroen op de pizza willen? Wij dachten dat dat er vroeger wel op zat (?). Verder erg tevreden

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Martijn
17 September 2021
wikash
12 September 2021

Erg te spreken over deze pizzeria. Kwaliteit van de pizza was fantastisch. Bodem was echt heerlijk, de korst lekker "chewy" en beetje zoutig. De mozzarella is van hoge kwaliteit, zo ook alle andere ingrediënten. Bezorging was een half uur later dan de aangegeven indicatie, maar ruimschoots goedgemaakt met wat extra's :) Fijne ervaring en zou best wel eens de nieuwe "go-to" voor pizza kunnen zijn.

Ivo Jonker
4 September 2021

Dit was echt goede pasta & Pizza.

Jeroen
3 September 2021

Heerlijke pizza Napoli en bruschetta, en snel bezorgd.

Guida Ribeiro
22 August 2021

Tonijnpizza was klein, zeker geen 32cm, en niet rond en niet vierkant. Verder lekker van smaak.

Do
22 August 2021

Gewoon in het park bezorgd, top!

Yvonne
22 August 2021

De pizza tonno was niet helemaal goed doorbakken en de calzone de randen niet. Erg jammer want de smaak was goed en verdient een goede beoordeling.

Jeanette
15 August 2021

Vanavond (zondagavond) twee heerlijke pizza's besteld. De bezorging was heel snel. Ik vind vooral de tomatensaus die op de pizza's zit erg lekker en fris. Nergens heb ik ooit zo'n lekkere tomatensaus op een pizza gehad. Binnenkort komen we weer eens bij jullie in de zaak eten, want ik zag ook heerlijke voor- en nagerechten op de kaart staan!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Offringa
10 August 2021

Hele originele maar erg smakelijke combinaties!

Marlies
23 July 2021

Pizza’s waren lekker maar hadden allemaal een grote zwarte rand.

Linda
17 July 2021

Heerlijke pizza’s van dit restaurant. Gister laten bezorgen maar we hebben besloten ze toch voortaan in het restaurant te eten. Komt het knapperige van het deeg helemaal ten goede.

Lies
16 July 2021

Lang wachten, pizza was lauw en slap. Minimum bestelbedrag omhoog gegaan en dus wordt erg duur om een lekkere pizza te bestellen

An
14 July 2021

De lekkerste pizza's!

Jasmine
9 July 2021

Hij was weer heerlijk! En super snel bezorgd👍🏼

Geeta
9 July 2021

Pizza was lekker, salade ook heerlijk (voortaan misschien iets minder rucola in de salade de verhouding klopte niet) Carpaccio was voortreffelijk.

A. M. Moerman
30 June 2021

Heerlijke pizza capriciosa. je proeft de hoge kwaliteit vd ingrediënten en deze zuivere eerlijke smaken maken het een feestje.

Gideon
28 June 2021

Super lekker eten en goede bezorging!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Henk
23 June 2021

Pizza's met een lekkere bodem en zeer verrassende smaken; bijv die met citroen. En heel snel bereid en bezorgd. De Pizzabakkerij is zeker een aanrader

Jasmine
16 June 2021

Pizza is heel lekker maar hij was dit keer zó klein. Dat is de prijs niet meer waard…

Rogier
13 June 2021

Wederom erg lekker en vlot bezorgd(zaterdag)

Jonneke
10 June 2021

Kwaliteit is altijd goed, hele lekker pizza’s en pasta’s. Bezorging is altijd snel en netjes afgehandeld. 👌🏻

Lies
10 June 2021

Helaas, heerlijke pizza's was warm en rand was knapperig echter zag er wel zwart uit net zoals de bodem. Dat kan niet gezond zijn vanwege de aanwezigheid van polyaromatische koolwaterstoffen

Bram
5 June 2021

Was weer heerlijk, alleen leek de bestelde spaghetti verdacht veel op penne.

Gerdien Stevense
3 June 2021

- Om 18.50 besteld - om 20.10 bezorgd - In de mail stond: bezorging 19.40 - Ik kreeg ook een mail waarin stond dat de bezorger om 19.30 was vertrokken. Dat sloeg nergens op. Die zou dus 40 minuten onderweg zijn van de Baumannlaan naar de Overschiesedorpsstraat! En de pizza's waren nog heet.

Christa van der Wende
30 May 2021

Bezorging was prima. Precies op de goede lokatie in het park. Helaas 1 pizza te weinig. Hier heb ik over gebeld. Ik zou een tikkie sturen maar wacht nog op telefoonnummer waar ik die naartoe kan sturen. Verder waren ze ook lekker hoor de pizza’s.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Remco
24 May 2021
Rianne
23 May 2021

Smaak was oké maar het was zo'n dunne pizza dat het niet te snijden was, korst verbrand en heel weinig toppings. Voor 14,75 verwacht je veel meer. Jammer!

Judith
22 May 2021
Jaron
21 May 2021

Lekkerste pizza’s die ik tot nu toe ik Rotterdam heb besteld ga nergens anders bestellen. Alles aan de pizza’s is goed geen min punt te bedenken.

Serge
15 May 2021

Pizza vers bereid, goed verhit, smaakvol dus tevreden. Mag best 5 cm groter zijn voor een euro extra.

André
14 May 2021

Een Pizza Victoria en all-time classic Margherita besteld. Het smaakte weer heerlijk en was binnen 40 min bezorgd in de stromende regen. Ga zo door Pizzabakkerij!

Julia beatrice
10 May 2021
Max
9 May 2021

Pizza's uitstekende zoals altijd. Toetje was interessant maar waarom zoveel smaken in een, chocolade, cocos, ricotta. Mouthbomb maar niet duidelijk de richting waar je een gaat met de smaak. Jongen van de bezorging was toetje vergeten. Hij kwam dat te beseffen na herinnering van ons

Mikaila
9 May 2021

Het is veel jaren da ik pizza eet bij Pizzabakkerij. Het beste pizza rond Rotterdam! Helaas, bezorgen jullie niet aan mijn postcode: 3025 maar wel naar 3026 en 3027. Kunnen jullie graag ook aan 3025 bezorgen?? Bedankt!!!! 😍

André
7 May 2021

Wederom 2 heerlijke pizza's en binnen 20 minuten bezorgd! Voordat je het weet staat de bezorger al voor je deur..

Sander
6 May 2021
Yvonne
5 May 2021

De galzone is veel minder gevuld met paprika dan voorheen. De galzone is ook een stuk platter. Door minder groente met name paprika overheerst de ham en kaas en dat is jammer.

Thijs
3 May 2021

De Salami pizza's waren prima. De 4 stagioni was op afstand de meest vette pizza die ik ooit heb gegeten. Misschien door de gebruikte olijven? De extra knoflook zat op een paar plekken geconcentreerd, niet verdeeld. De bodems zijn inderdaad slap. Zo slap dat ze 'niet' te snijden zijn. Ik zou de bodem graag wat krokanter hebben, maar dat is voor iedereen misschien weer anders. Bediening vriendelijk als altijd

Max
2 May 2021

Prima! Misschien ook postcode 3026 bedienen zou ook fijn zijn

boentje
2 May 2021

De pizza's waren erg lekker niet te zout en erg snel geleverd. De pizza koelde alleen snel af.

Natalia
2 May 2021
Dick
27 April 2021

Goeie pizza, snel bezorgd. Volgende keer weer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Loes
26 April 2021

Als we echte Italiaanse pizza willen eten, bestellen we altijd bij de Pizzabakkerij. Heerlijke pizza’s. Probeer ook vooral de cannoli als dessert. Je waant je meteen in Italië.

André
26 April 2021

Gaat zo door!

Bram
21 April 2021

Heerlijke calzone. Netjes op tijd afgeleverd

Tim
18 April 2021

Ondanks dat we zelf de tijd volledig verkeerd hadden (uur te vroeg) werden we keurig en snel geholpen! Kwaliteit was erg goed.

Simone
16 April 2021

Heerlijke lunchbroodjes (panozzo) gehaald vanmiddag. Echt een aanrader!!!

C.v.d.Berg
14 April 2021

Heerlijke pizza. Bestelling precies op tijd geleverd.

Marta
11 April 2021

Zoals altijd: heerlijke pizza, supersnel bezorgd!

Josje
9 April 2021

Fantastische pizza's; we hebben hier een aantal keer besteld en de kwaliteit is altijd geweldig. de bezorging is ook super snel, en de bezorgster is zeer vriendelijk. Al met al, 25 sterren!

Esther
9 April 2021

Bezorging was 10 min eerder dan gepland en hier wordt keurig over gebeld of dat ok was voor ons. Had een pizza besteld met extra ingrediënten en die zaten er niet op. De pizza calzone was geplet in een gewone pizza doos, waardoor de ricotta vulling eruit was gelopen. Trouwens de vraag of het ricotta was, smaakte raar en had een groene kleur.

Joyce
6 April 2021

Smaak van de pizza’s is top, maar ze waren helaas steenkoud. Ook de bestelde stokbrood met kruidenboter niet ontvangen. Als goedmakertje kregen we tiramisu en we zouden het bedrag terug krijgen. Hier zou nog contact over opgenomen worden, maar tot op heden niks gehoord. Jammer...

Hellen
4 April 2021

Super lekker en super snel bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Monica
2 April 2021
Rudy
26 March 2021

Altijd snel bezorgd en de pasta is ook heel lekker en warm bij bezorging top zaak! :)

Dick Heijdra
24 March 2021

fijne pizza! we bestellen hier al ik weet niet hoe lang, als het niet goed zou zijn waren we daar dus al heel lang mee gestopt…

CV
21 March 2021

Zoals steeds een heel lekkere pizza!

Juud
19 March 2021
Theo Kesselring
17 March 2021

Lekkere pizza’s en snelle bezorging. Helaas 1 pizza zonder prosciutto besteld en met gekregen en 1 pizza met extra gorgonzola besteld en zonder gekregen. We hadden liever gehad dat ze iets minder snel geleverd zouden worden en wel correct.

Maarten
15 March 2021

Smaak is heerlijk, net als de voorgaande keren. Bezorging was sneller dan verwacht, misschien wel te snel want de Calzone was niet helemaal warm van binnen. Toch zelf nog maar even de oven aangedaan.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Yuksel
11 March 2021

De pizza en bodem was heerlijk. Super Pizzabakkerij in Overschie. Zeer aanraden

C.v.d.Berg
10 March 2021

Precies op tijd. Pizza met verse ingrediënten. Smaakte weer heerlijk.

Nanda
5 March 2021

De eerste keer hier pizza's besteld. Op zich waren de pizza's goed, maar bij de pizza margherita ontbrak de basilicum, essentieel onderdeel, slordig. Wat de bezorging betreft; niets aan te merken op de bezorger. Evenwel: om 19.00 uur bestelling geplaatst, met verwachte bezorgtijd 19.45 uur is, en het werd 20.20, dat vond ik wel erg lang duren. Dat alles bij elkaar maakt dat ik niet snel nog eens iets hier bestel.

Joanne
4 March 2021

Eten was zoals altijd goed en dit keer was het eten heel goed verpakt! Heel fijn dat er iets wordt gedaan met de opmerking van vorige bestelling! Top!!

Andre
2 March 2021

Zeer goede pizza,s. Zeker voor herhaling vatbaar!! Had alleen het idee dat er niet echt de extra kaas er op zat die ik als extra heb meebesteld.

Rijweg
1 March 2021
Annelise
27 February 2021

Lekkere pizza's en snel bezorgd!

Jacqueline
26 February 2021

Heerlijke echte Italiaanse pizza's. Calzone een echte aanrader met een bakje bolognese saus erbij ..heerlijk

Netty
21 February 2021

Super lekker pizza’s. Neem de Amalfi, heerlijk, met lekker veel citroen.

Pauline
19 February 2021
Joanne
18 February 2021

We bestellen vaker en zijn altijd te bereden geweest. Dit keer was het iets minder. Het eten was niet goed verpakt waardoor de bakjes van de pasta open waren bij de bezorging. Pasta was kouder dan normaal en saus was er ook wat uit. Een tip voor de volgende keer: zet de bakjes in een tas om het goed afgedekt te kunnen laten bezorgen.

Sp
17 February 2021

Snel bezorgd en heerlijk zoals altijd

Mark
12 February 2021
Esther
9 February 2021

De pizza was heerlijk rijkelijk belegd en een zalige bodem Volgende week weer bestellen Ga zo door

Hannie
6 February 2021

Als altijd: heerlijke pizza’s (vooral de bodem met een heerlijke korst) Vriendelijke bezorging.

Irma
2 February 2021

Al vele malen besteld en nog nooit teleurgesteld! Zowel de pizza's als de pasta's. Altijd goed en snel geleverd! Echt Italiaans. Zeker een aanrader!

Monique
1 February 2021

Heerlijke pizza's. Pizza Tartufo is favoriet!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Emma
30 January 2021
Angela
29 January 2021

Echt hele lekkere pizza!

Jonathan
28 January 2021

Het was weer lekker!

Mignon Schlichter
25 January 2021

Heerlijke pizzaa's vers bereid en op tijd bezorgd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Laura
22 January 2021

Heerlijke pizza’s! En altijd op tijd bezorgd!

Irma Bosman
21 January 2021

Al heel lang online "klant" nog nooit teleurgesteld! Altijd lekker en snel bezorgd! En echt italiaans. Ga zo door 👊🏻

Loes
18 January 2021
Lydia
17 January 2021

De pizza’s waren lekker maar bij 2 vd 5 pizza’s zat er niet op wat er volgens de omschrijving op zou moeten zitten: de vegetarische miste de artisjok en champignons, de salami miste de extra toppings (mdmjeanet/peperoni). Dit was vorige keer ook. Bezorging was verder prima en snel.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kleedje
17 January 2021

Nieuwe pizza geprobeerd, lekker! De klassieker was ook weer prima

Michiel
17 January 2021

Zoals altijd. Top pizza

Monique
15 January 2021

Heerlijk gegeten . En snel bezorgd.

Edwin van den Berg
14 January 2021

was weer een heerlijke pizza.

Serge
13 January 2021

Door spoedgeval met onze pup zat eten koken er even niet in. Snel pizza en salade besteld bij De Pizzabakkerij. Ze waren er snel en de pizza's waren super. Ik vergeet de grote ketens vanaf nu en haal mijn pizza's hier!

Theo
12 January 2021

Weer een goede service en wat een heerlijke, met op hout gestookte oven, pizza. Dat proef je echt. Super Pizzabakkerij Overschie, ga zo door!!

Hugo Niemantsberdriet
10 January 2021

Kwaliteit was goed,echter pizza was niet erg warm( laatste van de bezorging?) Vriendelijke bezorgster

Merel
3 January 2020

De lekkerste Napolitaanse pizza's van Rotterdam e.o!

Raoul
2 January 2020

Heerlijke pizza. Supersnel bezorgd. Wel jammer van de slagroom op de lava-cake die helemaal was gesmolten, maar dat mocht de pret niet drukken.

Evelien Lange
1 January 2020

Wederom heerlijke pizza’s en pasta’s en supersnel bezorgd.

Lola
30 December 2020

De pizza's waren heerlijk qua smaak, maar helaas wel koud.

Ingrid
29 December 2020

Fantastische houtovenpizza’s, en aardige mensen!

Bram
29 December 2020

Lekkere calzone; zoals altijd. Snelle levering

Klaas
29 December 2020

Helemaal top, de lekkerste van Overschie en omgeving.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Raymond Frehe
25 December 2020

Toppizza s

Monique
24 December 2020

Weer heerlijke pizza's met heerlijke smaken. Bezorging precies op tijd! Een aanrader!

C Oosterwijk
23 December 2020

Goed snel en erg lekker

Van Dijk
23 December 2020

Keurig op tijd! Heerlijke pizza's, aanrader!

Charly de Jonge Centercon B.V.
23 December 2020

De pizza's en pasta's van de Pizzabakkerij zijn perfect van smaak en precies groot genoeg om met een goed gevuld geval weer aan het werk te gaan met de avondploegen waar wij in werken. AANRADER!!!

Edwin
23 December 2020
Caro
21 December 2020

Erg lekkere pizza salami.

Jeroen
21 December 2020

Lekkere ambachtelijke pizza’s met verse ingrediënten. Snelle en vriendelijke bezorging.

Maria
21 December 2020
Michelle Lok
21 December 2020

Goede kwaliteit en snel geleverd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Irma
18 December 2020

Altijd heerlijk en snel bezorgd!

Pizzalover
17 December 2020

Pizza bezorging was snel, maar toen de dozen opgingen was het voor een aantal pizza's een teleurstelling. Het leek net of ze waren gevallen. de saus zat meer op de doos dan op de pizza. Je kon de bodem gewoon zien. Verder is de bodem naar mijn zin te rubberachtig. Met een pizzaroller/mes moet je zo hard je best doen om door de korst te komen. Mijn voorkeur is een wat krokantere korst. Aantal plekken waren ook zwart.

Josje
16 December 2020

Wij hebben hier al eerder besteld, en waren meteen in love - de pizzas zijn fantastisch; super lekker, met een authentieke bodem en een scala aan toppings die stuk voor stuk een smaaksensatie zijn (persoonlijke favoriet: guappollo). Over de bezorging ook niks dan lof - de bezorgster is zeer vriendelijk, en heeft volgens mij teleportatie uitgevogeld want ze krijgt het altijd voor elkaar om zo'n half uur na bestelling al op de stoep te staan.

J van delft
15 December 2020

Was heerlijk, ga vaker bestellen!!!

Dick Heijdra
14 December 2020

snel, warm en lekker!

beek
11 December 2020

is makkelijker als de pizza is voorgesneden was lekker ( misschien iets meer kip)

Maurice
11 December 2020

Pizza was lekket maar wel iets aan de zachte kant, daarentegen waren de canoli en tiramisu echt heerlijk!

JJ
8 December 2020

Heerlijke pizza!!

Denise
8 December 2020

Was heerlijk!!!

Rebecca
5 December 2020

(ook op Google reviews) Wij hebben de Antipasti, Pizza Porchetta de luxe en Pizza Guappollo besteld en bezorgd via depizzabakkerij.com. Bezorging was 15 minuten vroeger dan aangegeven (30 minuten ipv 45). Het eten was warm en overheerlijk. De pizza's zijn niet voorgesneden, hou je pizzacutter bij de hand!

Lydia
4 December 2020

We hebben deze keer eens wat anders van de kaart geprobeerd. Nutella-pizza's zijn met smaak opgegeten ;-) de van de hapjes waren de vleeswaren en de geconfijte ui heerlijk. De caprese was ook smakelijk. Snelle service en goed op smaak.

Arjan
29 November 2020

Zeer lekkere pizza's. Een echte aanrader voor de liefhebber van een goed belegde pizza met een lekkere knapperige rand.

Chantal
29 November 2020

De pasta carbonada was de saus niet echt lekker leek of dat er teveel ei in was gedaan was heel gelig en rare nasmaak dat was jammer wel

Klaas
26 November 2020

Het was weer top. Dank jullie wel

Ton Eijer
25 November 2020

Hey....jammer ze waren erg zout, niet wat wij van jullie gewend zijn.....normaal vinden wij ze heerlijk.

CL
24 November 2020

Precies op bestelde tijd klaar. De pizza's smaakten weer heerlijk.

Merel Roest
23 November 2020

Ik ben in Napels geweest en ik vind deze Napolitaanse pizza's beter dan in Napels ;)

G. Nencini
23 November 2020

The pizzas were amazing as always, but I ordered a Zuppa Inglese for dessert and I received something different. Normally, I wouldn't mind but it's not the first time that something similar is happening. Anyway, Pizza bakkerij is the best pizzeria in town!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

river
22 November 2020

prima pizza en dolce, echt lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Josje
11 November 2020

Voor het eerst hier besteld - de levering was verrassend snel (ze waren er iets van twintig minuten voor de oorspronkelijk uitgerekende tijd al), en de bezorgster was zeer vriendelijk en hield goed rekening met de Corona adviezen. De pizza's waren prachtig en zeer smakelijk - goed gemaakt deeg, en prima belegd (en goed vullend!). We hebben gezien dat de Pizzabakkerij ook een restaurant heeft, dus we kijken er naar uit om een keer langs te komen zodra de wereld minder op z'n kop staat (knock on wood).

Annemarie
10 November 2020

Ik heb al verschillende keren bij De Pizzabakkerij Rotterdam besteld en het is altijd lekker. Het eten wordt goed verpakt bij bezorging en de bezorgers zijn altijd vriendelijk. Toppie!

Irma
8 November 2020

Al heel veel besteld hier! Dat zegt genoeg......... Heerlijke pizza's, heerlijke pasta's. Echt italiaans. Altijd lekker warm en op tijd bezorgd. Echt een aanrader. Top, ga zo door!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Theo
8 November 2020

Heerlijke pizza's en keurig op tijd bezorgd

Joanne
8 November 2020
Alexanrr
8 November 2020

Weer top als altijd. Nieuwe toetjes uit napels zijn heerlijk.

Asia
6 November 2020

Heel snel onze lunch ontvangen en heel lief kaartje erbij .

Evelien
6 November 2020
Jonkergouw
3 November 2020

We hebben de voorgaande keren hele lekkere pizza's gehad. Mooie droge bodem, smakelijke topping. Gisteren waren de pizza's matig. Bodems waren te zacht/ nat. Een pizza hoort krokant te zijn

Joanne
1 November 2020

Goed zoals altijd.

Carmen
29 October 2020

Supersnelle bezorging en heerlijk gegeten.

Monique
29 October 2020

Heerlijke carpaccio en pizza's gegeten. Mooie smakelijke ingrediënten en dunne bodem. Op afgesproken tijd bezorgd; helemaal goed!

Celeste
27 October 2020

Heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jeroen
26 October 2020
Lana
25 October 2020
Avtv
24 October 2020

nu een paar keer besteld, lunchbroodje/pasta/pizza gehad. Echt goede kwaliteit eten, je proeft dat het met liefde is gemaakt. Daarnaast zijn ze altijd super snel + als ik op voorhand bestel voor een gezette tijd zijn ze hier precies optijd. Ik vind dat ze ook een schappelijke prijs hebben!! Tot nu toe heb ik het meest genoten van lunch, echt heerlijk.

Aarts
24 October 2020

Nu ook de pasta geprobeerd. Woorden zijn moeilijk te vinden, probeer het zelf zou ik zeggen. Wees gewaarschuwd, de smaak is verslavend

Jeroen
20 October 2020

De pizza's waren erg lekker en can giede kwaliteit. De bezorging was zeer snel. Zeer tevreden!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Linda
20 October 2020

Heerlijke pizza!

Louise
18 October 2020

Al vaker hier gegeten en besteld. Beste pizza's die ik ooit gehad heb. Verse ingrediënten, lekkere pizzabodems en de wijnen zijn super! Vriendelijk personeel en bezorging ruim binnen de aangegeven tijd. Kortom: deze stelt nooit teleur.

Esther
18 October 2020

Fantastisch lekkere pizza en snelle bezorging!

Frank
16 October 2020

Heerlijke pizza weer zoals gebruikelijk. Skip de domino’s, New Yorker en de vriezer als je een echte lekkere pizza wilt met een beetje vakantiegevoel.

J.
15 October 2020

Dit keer zijn de pizza's erg goed belegd en smakelijk. Aanrader!

Joanne
11 October 2020
Michiel
10 October 2020

Dat Domino's en New York Pizza nog bestaansrecht hebben! Snelle levering en een heerlijke pizza van de Pizzabakkerij. Voor mij geen andere bezorgpizza meer.

N. Oliveira
2 October 2020

Snel bezorgd en lekker ook!

E.schoute
1 October 2020

Pizza’s zijn erg lekker en snel bezorgd. Enig nadeel dit keer was dat er via het bestellen vriendelijk gevraagd was om de pizza’s te snijden, dit was helaas niet gebeurd, jammer!

Klaas
28 September 2020

Dank je wel voor het lekkere eten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jim van den Berg
27 September 2020

Één van de lekkerste pizza's van Rotterdam, de pasta is ook een aanrader. Ga zo door

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lianne
27 September 2020

Een keertje pasta besteld. Echt heerlijk en heel goed gevuld.

Alexander
22 September 2020

Just did a boat trip with three pizza’s devided over two people... one with caramelized onions, one with porcini’s and one with spicy salami... delicious

Lianne
18 September 2020

Heerlijke pizza’s. Goede service. Ook het online bestellen en betalen is simpel.

Bram
18 September 2020

Goede pizza snelle bezorging

Lianne
16 September 2020

Weer supersnel bezorgd en de pizza's waren heerlijk!

CK
13 September 2020

Top pizza’s! Erg blij dat ze ook in west bezorgen :)

Jeroen
13 September 2020

Zoals altijd fantastische pizzas. Ook precies op tijd geleverd, en nog steeds lekker warm ondanks dat we een vrij grote bestelling hadden geplaatst. Toptent!

caroline manni
12 September 2020

de pizza waren heerlijk maar wel aan de prijzige kant.

A. Kruik
7 September 2020

Pizza’s waren iets taai. Smaak was prima

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

J. Stolk
7 September 2020

Echte Napolitaanse pizza, top!

Lianne
6 September 2020

Heel snel geleverd en echt super super lekkere pizza's. Ook het vleesplankje is een aanrader!

Henk
27 August 2020

Pitza niet gesneden toch Duidelijk doorgegeven verder goed

Lia en Jos
24 August 2020

De rand van de pizza was prima evenals de smaak maar het midden was heel dun en waterig.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jonathan
22 August 2020

Bij onze bestelling was in eerste instantie een foutje gemaakt. Na overleg met de eigenaar heeft deze het zeer fatsoenlijk opgelost. De pizza's zijn er origineler dan de gemiddelde pizzabezorgboer. We komen graag weer eens terug!

Janneke
20 August 2020

De pizza's zijn altijd smakelijk, goed gebakken en niet aangebrand. Wij zijn vaste bestellers en lusten eigenlijk geen andere pizza's meer ;)

Erik
19 August 2020

Zeer goed van smaak. Snelle bezorging (vaak eerder dan de indicatie). Wel aan de prijs. Wat betreft de maten van de pizza's - 25 of 32 cm: beide maten zaten in de bestelling, en ze waren ongeveer even groot, een maatje ertussenin.

M. Vreuls
17 August 2020
Jarno
16 August 2020

De eerste keer pizza's bestellen bij de pizzabakkerij was ook gelijk de laatste keer. Het duurde meer dan een uur voordat de pizza's geleverd werden, ze waren koud en slap en de smaak liet te wensen over.

De Winter
15 August 2020

Lekkere Pizza’s

A.
10 August 2020

Lekkere pizza's, goed belegd en snel bezorgd.

Carola
10 August 2020

Smaak van de pizza was niets op aan te merken echter was de bodem heel slap en nat.. een van de pizza’s is daarom nog niet eens voor de helft opgegeten omdat die gewoon niet meer lekker was. De bodem was gewoon doorweekt en zompig.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Floris
4 August 2020
Sam
1 August 2020

Order from here a lot and it’s usually delicious - this time the pizza doughs were extremely salty! We ordered 3 different pizzas, great toppings, all ruined by salt - we ended up not eating...

Debby
1 August 2020

Weer helemaal top! Heerlijke pizza’s en vlotte bezorging!

Yvonne
30 July 2020

Al een paar keer iets te aangebrand, maar verder goed van smaak.

Jasper
30 July 2020

Heerlijke pizza!

Han
29 July 2020

Pizza's waren slap en aangebrand. Topping was wel lekker, maar zo hoeft het voor mij niet meer.

angela Voorhorst
27 July 2020
Jan
19 July 2020

Bij dit restaurant kan je echt een traditionele pizza bestellen ze waren heel goed. Het was Top en voor herhaling vatbaar. 👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.