Beoordelingen van De Pizzabakkerij Rotterdam

Recente recensies van De Pizzabakkerij Rotterdam

4 sterren na 32 reviews

, 13-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op vrijdagavond inde drukte hebben we het niet als prettig ervaren. 1 1/2 uur na bestelling zaten we slappe lauwe pizza te eten. Zo’n tegenstelling met als je de pizza’s daar eet.

, 01-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren okee maar kunnen wel wat rijker belegd worden, met name de pizza met peer en walnoten. Hier zat (itt eerdere bestellingen) bijna geen peer op!

, 29-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza, maar extreem lange bezorgtijden. Meer dan 1,5 uur en we wonen praktisch in de straat. Als we wisten dat het zo lang ging duren hadden we niet besteld.

, 22-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker als altijd. Alleen iets te weinig gorgonzola dit keer

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het viel me tegen! De smaak was ok maar ik vond het wat magertjes qua inhoud! Ga weer snel naar mijn oude pitzabezorgers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas wederom extra ingredienten ( rucola ) op 2/3 pizza’s vergeten. Geen contactgegevens via app om dit terug te koppelen.

, 14-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas geen champignons op de pizza waarvoor wel betaald is. Is niet gebruikelijk om champignons op een vier kazen pizza te doen maar dochter is er dol op. Gaarne aandacht voor extra toevoegingen op de pizza. Verder was de pizza weer voortreffelijk en heeft het heerlijk gesmaakt!

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s waren nog lekker warm maar wel iets te lang gebakken. Vooral de frutti di mare was daardoor minder van smaak.

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer ontzettend lekker!

, 13-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is heerlijk.Alleen er lastig om met jullie te kunnen om een wijziging in de bestelling door te geven.Ik kon geen telefoonnummer bij thuisbezorgen of jullie eigen pagina vinden en e-mails komen niet aan.Helaas voor eten betaald wat ik niet meer wilde.Maaar verders is op het eten niks aan te merken,dat is heerlijk

, 26-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima. Maar had wel iets meer zalm op gemogen?

, 09-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie piza kom je weinig meer tegen bezorgt zelf dan betaal ik liever de bezorging aan dit resturand dan aan Thuisbezorgt kost je 2x kosten en doet er niks voor, dus dat weiger ik dan ga ik gewoon verder zoeken ,en dat heb ik nu dit returant heeft nu sinds een paar weken een vaste klant alleen zou ik het fijn vinden als het ijs menu en milkshakess ook op de app of menu komt te staan want nu kunnen we dat niet bestellen alleen per tellefoon verder is dit Resturant heel goed een dikke vette 10 gazo door aub. Gr h.mosch

Reactie van De Pizzabakkerij:Beste Henk, bedankt voor deze beoordeling! Fijn om te horen dat onze producten in de smaak vallen. Wat betreft het ijs en de milkshakes, zodra eind deze maand het ijsseizoen begonnen is en alle smaken weer op voorraad zijn, zullen we deze toevoegen aan ons bestelbestand. Met een gastvriendelijke groet, De Pizzabakkerij

, 07-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza’s

, 01-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde wat langer dit keer maar de kwaliteit was weer goed. Ik heb een keer de pesto pizza geprobeerd. Die vond ik een beetje zwaar maar dat is een kwestie van smaak.

, 12-02-2019

Kwaliteit:

Rating

, 08-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op vrijdagavond binnen 45 minuten een toppixza aan de deur. Top!

, 26-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Pizza zoals het hoort: dunne bodem, verse ingrediënten én uit een houtoven! Heerlijk!

, 26-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde een beetje lang dit keer maar wel lekker.

, 23-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, eten goed zoals altijd. Er was nog gebeld ivm bestelling waarvan 1 item uitverkocht was. Zeer netjes! Zoals altijd zijn wij tevreden!!

, 12-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk warm, goed op tijd!

Reactie van De Pizzabakkerij:Beste Lindy, bedankt voor uw beoordeling! Fijn dat wij u zo goed mogelijk van dienst hebben kunnen zijn! Met een gastvriendelijke groet, De Pizzabakkerij

, 08-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!

, 26-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten weer! Partner had calzone napoletana met extra toevoeging gorgonzola. Ikzelf had een pasta gamberetti (garnalen) ook heel erg lekker. Wanneer je van heerlijk Italiaans eten houdt is de pizzabakerij echt een aanrader! Bezorging was ook helemaal prima!

, 26-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd lekker en weer snel bezorgd!

Reactie van De Pizzabakkerij:Beste Lydia, bedankt voor het compliment! Fijn dat het eten heeft gesmaakt! Met een gastvrije groet, De Pizzabakkerij

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van De Pizzabakkerij:Beste Lex, bedankt voor uw beoordeling! Met een gastvrije groet, De Pizzabakkerij

, 06-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden 3x pasta Gamberetti (+Penne,+Pistache) besteld, helaas veel te weinig saus (mist romige saus) in verhouding tot pasta. Bij alle 3x porties te weinig gamberetti is ons mening. Andere collega’s hebben pizza’s besteld en deze waren heerlijk uit houtoven. Wij raden helaas geen pasta Gamberetti te bestellen, voor 13,- (zonder korting) helaas niet waar voor je geld.

, 05-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Wederom een zeer goede pizza Amalfitana. Op tijd klaar om afgehaald te worden.

Reactie van De Pizzabakkerij:Beste CF, bedankt voor het compliment! Wij vinden het fijn dat wij u zo goed van dienst hebben kunnen zijn. Graag tot de volgende keer! Met een gastvriendelijke groet, De Pizzabakkerij

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Er is een duidelijk verschil in smaak. Bij het afhalen is de smaak veel minder dan bij het eten in het restaurant. De bodem smaakt naar karton en is minder knappend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was als vanouds erg lekker! We misten alleen 2x de extra topping parmezaanse kaas ;-)

Reactie van De Pizzabakkerij:Beste Lydia, bedankt dat u bij ons heeft besteld! Fijn om te horen dat het eten gesmaakt heeft. Wij willen dan ook onze excuses aanbieden dat wij de extra toppings Parmezaanse kaas zijn vergeten. Wij zullen er alles aan doen om dit niet nogmaals voor te laten komen. Hopelijk tot de volgende bestelling! Met een gastvrije groet, De Pizzabakkerij

, 04-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De vierkazen pizza was weer gewoon voortreffelijk! De meloen met ham ook zeer smaakvol. Heerlijk gegeten en op de bezorging was ook niets aan te merken.

Reactie van De Pizzabakkerij:Beste Ingrid, bedankt voor deze fantastische beoordeling! Wij zijn blij dat onze gerechten u hebben gesmaakt en onze bezorger goed zijn werk heeft gedaan. Wij hopen u snel weer van dienst te kunnen zijn! Met een gastvriendelijke groet, De Pizzabakkerij

, 26-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza, zoals een Italiaanse pizza hoort te smaken. Het online bestellen lukte niet helemaal goed, maar dat werd prima opgepakt toen ik dat aangaf.

Reactie van De Pizzabakkerij:Beste Lisette, bedankt voor uw bestelling! Wij vinden het fijn dat wij u op dat moment van dienst konden zijn. Hopelijk tot de volgende bestelling! Met een gastvrije groet, De Pizzabakkerij