Beoordelingen van De Pizzabakkerij Rotterdam

Recente recensies van De Pizzabakkerij Rotterdam

4 sterren na 131 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Order from here a lot and it’s usually delicious - this time the pizza doughs were extremely salty! We ordered 3 different pizzas, great toppings, all ruined by salt - we ended up not eating...

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer helemaal top! Heerlijke pizza’s en vlotte bezorging!

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al een paar keer iets te aangebrand, maar verder goed van smaak.

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza!

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren slap en aangebrand. Topping was wel lekker, maar zo hoeft het voor mij niet meer.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij dit restaurant kan je echt een traditionele pizza bestellen ze waren heel goed. Het was Top en voor herhaling vatbaar. 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel regelmatig bij De Pizzabakkerij en het eten is altijd goed! Verder wordt het eten altijd goed verpakt en met een glimlach bezorgd.

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I.v.m. overwerk wilde weer eens wat anders dan iets met patat. Hier terecht gekomen. Heerlijke pizza's: goed belegd, heerlijke saus, en prima bodem. Niet taai of zo. Zelf met betalen op rekening werd niet moeilijk gedaan. Ik zet Top!

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed zoals altijd! Pasta was dit keer extra heerlijk!!

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima pizza, super goede communicatie

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed, lekker en snel. Zoals altijd eigenlijk.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza. 1 vd beste in Rotterdam. Komt dicht in de buurt van hoe echt goede pizza's in Italië smaken. Vooral pizza carpaccio erg lekker!

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere pizza's van goeie kwaliteit. Prijs is ook prima! zeker een aanrader.

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza came on time and it was good, but what we got was diffefent than what we ordered. Our order was 2 pizza margherita 32 cm and 1 pizza deliziosa 32 cm: we got 2 pizza margherita 25 cm and 1 pizza deliziosa with tomato instead of Parma ham, which was listed as an ingredient on the online menu (with a photo as well). The guys made it up later delivering us a free pizza margherita, but we suggest to pay a bit more attention to the orders next time. The pizza is always really good, my favorite in Rotterdam, so it is a pity if the delivered pizza’s turn out to be different than the order.

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza en super snel bezorgd!!

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Enige zaak waar wij pizza’s bestellen. Snelle bezorging en heerlijke pizza’s!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Al een tijdje geleden dat ik bij de PB besteld had maar smaakte weer heerlijk! Pizza' s stonden op de afgesproken tijd klaar, goed geregeld!

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super, de pizza was weer als vanouds lekker. Beter dan de laatste keer.

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s. Ruime keuze om te combineren. Mooi op tijd bezorgd. Fijn om een berichtje te ontvangen wanneer de bezorger onderweg is.

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza en snelle bezorging. Ik heb bewust gekozen voor de pizzabakkerij omdat ik weet dat de pizza met zorg wordt gemaakt.

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor de betere pizza’ met perfecte toppings. Bijvoorbeeld buffelmozzerella en citroen. Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en lekker :)

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische pizza'!!

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een pizza was 25 cm, terwijl 4 maal 32 cm was besteld. Pizzavullingen waren Verschoven. Bodem niet krokant Bezorging was snel en correct.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer was de pizza niet lekker. Boden helemaal zacht. In de calzone was het extra ingrediënt vergeten en er zat heel er veel ham in. Jammer. Ben beter gewend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel goede smaak en vriendelijke bediening. De bodem was mooi dun maar zacht ipv knapperig.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza deeg is altijd lekker. Maar deze keer de pizza’s waren erg klein en er was weinig tomatensous en mozzarella.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, goed warm. Beste pizza van Rotterdam

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede website en altijd op tijd. Bezorging is prima. Een echte aanrader want de pizza’s zijn overheerlijk. De pizzabakkerij maakt je blij.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al enige tijd bestellen wij pizza’s bij de pizza bakkerij. Altijd goede service en heerlijke pizza’s. Wij zijn fan!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekkere pizza hele goede service als je zelf verkeerd besteld wordt dat heel goed afgehandeld en verholpen door de mensen daar. top hoor

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijke pizza’s: rijk belegd met goede ingredienten.Eerlijk&puur.Prima prijs kwaliteit.Bezorging was supersnel(sneller dan aangekondigd)door twee heel enthousiaste en vriendelijke bezorgers!Dank jullie wel!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza salami

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima pizza, netjes op tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en netjes bezorgd! De pizza was erg lekker 😋

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere Pasta!

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse pizza's en ook een lekker toetje, met Limoncello,op tijd bezorgd en even net alsof we in Italië zijn!

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom echt heerlijke 3 Pizza’s gegeten. Personeel ook super vriendelijk! Je proeft de echte verse producten!

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

op precies de afgesproken tijd werden de 2 pizza's bezorgd. Ze waren smeuig en overheerlijk. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza’s waren lekker, de bezorging op tijd, maar er miste één pizza. Die werd na een telefoontje een kwartier later afgeleverd, maar je wil natuurlijk dat het in één keer goed is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We zijn aan het verbouwen in ons nieuwe huis en hebben eigenlijk maar gewoon gegoogled en kwamen bij de Pizzabakkerij. En dat was een treffer! Supergoede pizza's en bijzonder snel bezorgd. En omdat we geen bel hebben en we in de tuin zaten, hebben we de voordeur opengezet en moest de bezorgster door het pand en ook daar deed niemand moeilijk over. Komen hier zeker weer terug!

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza, vriendelijke opgewekte bezorger en niet te lang hoeven wachten. Wat wil je nog meer?

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat een geweldig idee....de PaasPizza.....en wat was hij heerlijk.....daar wordt je vrolijk van......

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg droog (formaggio) of te nat (citroen en gele tomaatjes). Napoli heerlijk

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk...

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weinig ingrediënten op de pizza Calabresa en Margherita. De Calzone pizza was drijfnat en komt de smaak niet ten goede. tevens was de bolognese saus, voorzien van meer uien dan gehakt, en zeer waterig. Al met al geen goede reclame voor deze zaak. Ik zou er niet zomaar meer iets bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Pizza's konden worden afgehaald op het afgesproken tijdstip, en stonden al klaar. Heerlijk gegeten.

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere houtovenpizza pizza! Voor mij iets te dikke randen.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom helemaal top! Nieuwe pizza (oude maandpizza volgens mij), de victoria, was erg smakelijk! Bezorging ruim binnen de aangegeven tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s en een snelle bezorging. Bezorger zette de pizza’s voor de deur en had netjes afstand genomen op het moment dat we de deur open deden ivm de corona maatregelen. Top!

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse pizzas Goede snelle bezorging Goede zaak!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's!

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza prima op tijd gebracht en keurig volgens de coronaregels. Helemaal Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De extra's die we hadden aangegeven (ui, champions, paprika op de margaritha) zaten er niet op. De pizza was scheef gezakt en uitgelopen. Ik heb er zelfs een foto van gemaakt. De bezorging was een uur eerder dan via mail was aangegeven.... Normaal gesproken ben ik heel tevreden maar nu rammelde het een beetje. Ze waren wel lekker :-) Zal incidentje zijn geweest. Ben erg blij met de Pizzabakkerij in Overschie.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal eten wij pizza bij jullie in het restaurant, maar door corona kan dit nu niet. Bezorgen is een prima alternatief! Snelle bezorging, warme pizza's en het belangrijkst: de smaak is TOP!

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 17-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke top pizza. Beste van Rotterdam

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren lauw en flauw van smaak. Had er meer van verwacht. Bezorging was snel en vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en goed

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon erg lekker en mag van mij best iets meer kosten een uitstekende service van een 1e klas Pitza Bakker echt Top 👍👍👍👍👍

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekkerrrrrrr

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon zoals van ouds een goede pitza

, 22-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza 4 soorten kaas besteld.....met extra toppings. Toppings zaten er niet op alsmede de gruyere? En dat voor 13 euro... Ben beter van jullie gewend....jammer. Bezorging zou om 19.20 zijn maar stond om 18.30 op de stoep!!!

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere pizza’s zoals altijd. Deze keer ook milkshake besteld was echt heel goed.

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza en snelle levering.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk zeer goed en warm bezorgd

, 04-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De maaltijden (pasta carbonara en pasta met garnalen)waren verrukkelijk, we hebben er van genoten! Dank jullie wel!

, 27-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en echt Heerlijk gegeten 👍

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd weer bijzonder om in de zondagsdrukte iets van de pizzabakkerij te bestellen. Helaas dit keer de tiramisu vergeten. Geen nood, telefoontje en vóór we aan het toetje toe waren stond de bezorger alweer op de stoep....... En even later weer met een nieuw portie. Hij had een schuldcomplex omdat de eerste tiramisu een beetje verfomfaaid aangekomen was. Prachtige service als iets even mis gaat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waarom moet het om 19:30 nog 50 minuten duren om een pizza te bezorgen, terwijl de reistijd 2 minuten is?

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, helaas zijn ze koud bezorgd. Bezorging was op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's werden 50 minuten na mijn bestelling berzorgd. De smaak was prima, alleen jammer dat de rand minder krokant is dan wanneer je ze in de Pizzabakkerij zelf eet. Het verpakken en vervoeren heeft toch zijn prijs.

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na een eerdere ietswat teleurstelling, (wat keurig was opgelost door de pizzabakkerij) is het nu zeker een aanrader. Pizza's waren warm, zeer smaakvol en goed belegd. Wij zullen hier zeker vaker onze bestellingen doen 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Half 6 zou de bestelling afgeleverd moeten worden ..helaas werd dat een half uur later en de pizza's waren best koud...helaas wie weet geen 2de x meer voor bestelling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De laatste drie keren hebben wij twee pizzas besteld bij de Pizzabakkerij. Tweemaal was de pizza erg laat (een klein uur). De laatste keer (gisteren) kwamen de pizzas op tijd aan, maar hij zag er niet uit! Alsof ze maar weinig tijd aan preparatie hadden besteed, de ingrediënten erop gekwakt. Jammer...

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en goed zoals altijd! Pizza’s waren weer heerlijk en altijd goed op temperatuur! Bezorging was sneller dan verwacht! Thumbs up!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's en mooi op aangegeven tijd bezorgd.

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Leuk team, leuke bezorgers, en goed eten 😁

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede ervaring! Mijn eerste bestelling was een flop door extreem lange bezorgtijd en koude pizza, maar de Pizzabakkerij kwam diezelfde avond nog langs met een aardige attentie én een tegoedbon. Deze de andere dag ingewisseld en we werden blij verrast met heerlijke échte pizza en pasta. Bezorging was ook top! We komen terug! ;-)

, 16-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren op tijd en smaken weer heerlijk.

Reactie van De Pizzabakkerij:Bedankt voor uw review. En een gastvrije groet Team De Pizzabakkerij.

, 10-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon zoals gewoon een goede pitza

, 25-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza’s maar duurt veel te lang voordat het bezorgd wordt. Ik had vooruit besteld en gevraagd of de pizza om 19:15 bezorgd kon worden. Pizza kwam uiteindelijk pas om 20:20. Geen telefoontje of iets. Jammer.

, 13-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op vrijdagavond inde drukte hebben we het niet als prettig ervaren. 1 1/2 uur na bestelling zaten we slappe lauwe pizza te eten. Zo’n tegenstelling met als je de pizza’s daar eet.

, 01-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren okee maar kunnen wel wat rijker belegd worden, met name de pizza met peer en walnoten. Hier zat (itt eerdere bestellingen) bijna geen peer op!

, 29-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza, maar extreem lange bezorgtijden. Meer dan 1,5 uur en we wonen praktisch in de straat. Als we wisten dat het zo lang ging duren hadden we niet besteld.

, 22-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker als altijd. Alleen iets te weinig gorgonzola dit keer

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het viel me tegen! De smaak was ok maar ik vond het wat magertjes qua inhoud! Ga weer snel naar mijn oude pitzabezorgers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas wederom extra ingredienten ( rucola ) op 2/3 pizza’s vergeten. Geen contactgegevens via app om dit terug te koppelen.

, 14-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas geen champignons op de pizza waarvoor wel betaald is. Is niet gebruikelijk om champignons op een vier kazen pizza te doen maar dochter is er dol op. Gaarne aandacht voor extra toevoegingen op de pizza. Verder was de pizza weer voortreffelijk en heeft het heerlijk gesmaakt!

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s waren nog lekker warm maar wel iets te lang gebakken. Vooral de frutti di mare was daardoor minder van smaak.

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer ontzettend lekker!

, 13-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is heerlijk.Alleen er lastig om met jullie te kunnen om een wijziging in de bestelling door te geven.Ik kon geen telefoonnummer bij thuisbezorgen of jullie eigen pagina vinden en e-mails komen niet aan.Helaas voor eten betaald wat ik niet meer wilde.Maaar verders is op het eten niks aan te merken,dat is heerlijk

, 26-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima. Maar had wel iets meer zalm op gemogen?

, 09-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie piza kom je weinig meer tegen bezorgt zelf dan betaal ik liever de bezorging aan dit resturand dan aan Thuisbezorgt kost je 2x kosten en doet er niks voor, dus dat weiger ik dan ga ik gewoon verder zoeken ,en dat heb ik nu dit returant heeft nu sinds een paar weken een vaste klant alleen zou ik het fijn vinden als het ijs menu en milkshakess ook op de app of menu komt te staan want nu kunnen we dat niet bestellen alleen per tellefoon verder is dit Resturant heel goed een dikke vette 10 gazo door aub. Gr h.mosch

Reactie van De Pizzabakkerij:Beste Henk, bedankt voor deze beoordeling! Fijn om te horen dat onze producten in de smaak vallen. Wat betreft het ijs en de milkshakes, zodra eind deze maand het ijsseizoen begonnen is en alle smaken weer op voorraad zijn, zullen we deze toevoegen aan ons bestelbestand. Met een gastvriendelijke groet, De Pizzabakkerij

, 07-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza’s

, 01-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde wat langer dit keer maar de kwaliteit was weer goed. Ik heb een keer de pesto pizza geprobeerd. Die vond ik een beetje zwaar maar dat is een kwestie van smaak.

, 12-02-2019

Kwaliteit:

Rating

, 08-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op vrijdagavond binnen 45 minuten een toppixza aan de deur. Top!

, 26-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Pizza zoals het hoort: dunne bodem, verse ingrediënten én uit een houtoven! Heerlijk!

, 26-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde een beetje lang dit keer maar wel lekker.

, 23-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, eten goed zoals altijd. Er was nog gebeld ivm bestelling waarvan 1 item uitverkocht was. Zeer netjes! Zoals altijd zijn wij tevreden!!

, 12-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk warm, goed op tijd!

Reactie van De Pizzabakkerij:Beste Lindy, bedankt voor uw beoordeling! Fijn dat wij u zo goed mogelijk van dienst hebben kunnen zijn! Met een gastvriendelijke groet, De Pizzabakkerij

, 08-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!

, 26-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten weer! Partner had calzone napoletana met extra toevoeging gorgonzola. Ikzelf had een pasta gamberetti (garnalen) ook heel erg lekker. Wanneer je van heerlijk Italiaans eten houdt is de pizzabakerij echt een aanrader! Bezorging was ook helemaal prima!

, 26-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd lekker en weer snel bezorgd!

Reactie van De Pizzabakkerij:Beste Lydia, bedankt voor het compliment! Fijn dat het eten heeft gesmaakt! Met een gastvrije groet, De Pizzabakkerij

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van De Pizzabakkerij:Beste Lex, bedankt voor uw beoordeling! Met een gastvrije groet, De Pizzabakkerij

, 06-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden 3x pasta Gamberetti (+Penne,+Pistache) besteld, helaas veel te weinig saus (mist romige saus) in verhouding tot pasta. Bij alle 3x porties te weinig gamberetti is ons mening. Andere collega’s hebben pizza’s besteld en deze waren heerlijk uit houtoven. Wij raden helaas geen pasta Gamberetti te bestellen, voor 13,- (zonder korting) helaas niet waar voor je geld.

, 05-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Wederom een zeer goede pizza Amalfitana. Op tijd klaar om afgehaald te worden.

Reactie van De Pizzabakkerij:Beste CF, bedankt voor het compliment! Wij vinden het fijn dat wij u zo goed van dienst hebben kunnen zijn. Graag tot de volgende keer! Met een gastvriendelijke groet, De Pizzabakkerij

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Er is een duidelijk verschil in smaak. Bij het afhalen is de smaak veel minder dan bij het eten in het restaurant. De bodem smaakt naar karton en is minder knappend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was als vanouds erg lekker! We misten alleen 2x de extra topping parmezaanse kaas ;-)

Reactie van De Pizzabakkerij:Beste Lydia, bedankt dat u bij ons heeft besteld! Fijn om te horen dat het eten gesmaakt heeft. Wij willen dan ook onze excuses aanbieden dat wij de extra toppings Parmezaanse kaas zijn vergeten. Wij zullen er alles aan doen om dit niet nogmaals voor te laten komen. Hopelijk tot de volgende bestelling! Met een gastvrije groet, De Pizzabakkerij

, 04-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De vierkazen pizza was weer gewoon voortreffelijk! De meloen met ham ook zeer smaakvol. Heerlijk gegeten en op de bezorging was ook niets aan te merken.

Reactie van De Pizzabakkerij:Beste Ingrid, bedankt voor deze fantastische beoordeling! Wij zijn blij dat onze gerechten u hebben gesmaakt en onze bezorger goed zijn werk heeft gedaan. Wij hopen u snel weer van dienst te kunnen zijn! Met een gastvriendelijke groet, De Pizzabakkerij

, 26-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza, zoals een Italiaanse pizza hoort te smaken. Het online bestellen lukte niet helemaal goed, maar dat werd prima opgepakt toen ik dat aangaf.

Reactie van De Pizzabakkerij:Beste Lisette, bedankt voor uw bestelling! Wij vinden het fijn dat wij u op dat moment van dienst konden zijn. Hopelijk tot de volgende bestelling! Met een gastvrije groet, De Pizzabakkerij