Beoordelingen van De Pizzabakkerij Rotterdam

Recente recensies

5.0
André
25 oktober 2021

Dit keer een heerlijke pizza Quattro Stagioni en Victoria besteld en snel bezorgd gekregen. Pizza's waren goed warm op moment van afleveren en smaakten goed.

Pauline
24 oktober 2021

Altijd weer smakelijk.

Robin
20 oktober 2021
N.
5 oktober 2021

The dough was slightly burnt at the edge but all in all very good. Perfect delivery service.

Juud
30 september 2021
Jonker
24 september 2021

Mogelijk zelfs beter dan Angelo Betti.

m j
23 september 2021

Geweldige bezorger, heerlijk goede pizza's. Erg aan te raden!

Els Creusen
21 september 2021

Meer dan lekker gegeten! Beide pasta's waren erg lekker 👍.

Anne Roos
20 september 2021

Pizza is heerlijk!! Originele smaken en heerlijke groenten. Bij de citroen zouden we alleen misschien ook een schijfje citroen op de pizza willen? Wij dachten dat dat er vroeger wel op zat (?). Verder erg tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martijn
17 september 2021
wikash
12 september 2021

Erg te spreken over deze pizzeria. Kwaliteit van de pizza was fantastisch. Bodem was echt heerlijk, de korst lekker "chewy" en beetje zoutig. De mozzarella is van hoge kwaliteit, zo ook alle andere ingrediënten. Bezorging was een half uur later dan de aangegeven indicatie, maar ruimschoots goedgemaakt met wat extra's :) Fijne ervaring en zou best wel eens de nieuwe "go-to" voor pizza kunnen zijn.

Ivo Jonker
4 september 2021

Dit was echt goede pasta & Pizza.

Jeroen
3 september 2021

Heerlijke pizza Napoli en bruschetta, en snel bezorgd.

Guida Ribeiro
22 augustus 2021

Tonijnpizza was klein, zeker geen 32cm, en niet rond en niet vierkant. Verder lekker van smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Do
22 augustus 2021

Gewoon in het park bezorgd, top!

Yvonne
22 augustus 2021

De pizza tonno was niet helemaal goed doorbakken en de calzone de randen niet. Erg jammer want de smaak was goed en verdient een goede beoordeling.

Jeanette
15 augustus 2021

Vanavond (zondagavond) twee heerlijke pizza's besteld. De bezorging was heel snel. Ik vind vooral de tomatensaus die op de pizza's zit erg lekker en fris. Nergens heb ik ooit zo'n lekkere tomatensaus op een pizza gehad. Binnenkort komen we weer eens bij jullie in de zaak eten, want ik zag ook heerlijke voor- en nagerechten op de kaart staan!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Offringa
10 augustus 2021

Hele originele maar erg smakelijke combinaties!

Marlies
23 juli 2021

Pizza’s waren lekker maar hadden allemaal een grote zwarte rand.

Linda
17 juli 2021

Heerlijke pizza’s van dit restaurant. Gister laten bezorgen maar we hebben besloten ze toch voortaan in het restaurant te eten. Komt het knapperige van het deeg helemaal ten goede.

Lies
16 juli 2021

Lang wachten, pizza was lauw en slap. Minimum bestelbedrag omhoog gegaan en dus wordt erg duur om een lekkere pizza te bestellen

An
14 juli 2021

De lekkerste pizza's!

Jasmine
9 juli 2021

Hij was weer heerlijk! En super snel bezorgd👍🏼

Geeta
9 juli 2021

Pizza was lekker, salade ook heerlijk (voortaan misschien iets minder rucola in de salade de verhouding klopte niet) Carpaccio was voortreffelijk.

A. M. Moerman
30 juni 2021

Heerlijke pizza capriciosa. je proeft de hoge kwaliteit vd ingrediënten en deze zuivere eerlijke smaken maken het een feestje.

Gideon
28 juni 2021

Super lekker eten en goede bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk
23 juni 2021

Pizza's met een lekkere bodem en zeer verrassende smaken; bijv die met citroen. En heel snel bereid en bezorgd. De Pizzabakkerij is zeker een aanrader

Jasmine
16 juni 2021

Pizza is heel lekker maar hij was dit keer zó klein. Dat is de prijs niet meer waard…

Rogier
13 juni 2021

Wederom erg lekker en vlot bezorgd(zaterdag)

Jonneke
10 juni 2021

Kwaliteit is altijd goed, hele lekker pizza’s en pasta’s. Bezorging is altijd snel en netjes afgehandeld. 👌🏻

Lies
10 juni 2021

Helaas, heerlijke pizza's was warm en rand was knapperig echter zag er wel zwart uit net zoals de bodem. Dat kan niet gezond zijn vanwege de aanwezigheid van polyaromatische koolwaterstoffen

Bram
5 juni 2021

Was weer heerlijk, alleen leek de bestelde spaghetti verdacht veel op penne.

Gerdien Stevense
3 juni 2021

- Om 18.50 besteld - om 20.10 bezorgd - In de mail stond: bezorging 19.40 - Ik kreeg ook een mail waarin stond dat de bezorger om 19.30 was vertrokken. Dat sloeg nergens op. Die zou dus 40 minuten onderweg zijn van de Baumannlaan naar de Overschiesedorpsstraat! En de pizza's waren nog heet.

Christa van der Wende
30 mei 2021

Bezorging was prima. Precies op de goede lokatie in het park. Helaas 1 pizza te weinig. Hier heb ik over gebeld. Ik zou een tikkie sturen maar wacht nog op telefoonnummer waar ik die naartoe kan sturen. Verder waren ze ook lekker hoor de pizza’s.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Remco
24 mei 2021
Rianne
23 mei 2021

Smaak was oké maar het was zo'n dunne pizza dat het niet te snijden was, korst verbrand en heel weinig toppings. Voor 14,75 verwacht je veel meer. Jammer!

Judith
22 mei 2021
Jaron
21 mei 2021

Lekkerste pizza’s die ik tot nu toe ik Rotterdam heb besteld ga nergens anders bestellen. Alles aan de pizza’s is goed geen min punt te bedenken.

Serge
15 mei 2021

Pizza vers bereid, goed verhit, smaakvol dus tevreden. Mag best 5 cm groter zijn voor een euro extra.

André
14 mei 2021

Een Pizza Victoria en all-time classic Margherita besteld. Het smaakte weer heerlijk en was binnen 40 min bezorgd in de stromende regen. Ga zo door Pizzabakkerij!

Julia beatrice
10 mei 2021
Max
9 mei 2021

Pizza's uitstekende zoals altijd. Toetje was interessant maar waarom zoveel smaken in een, chocolade, cocos, ricotta. Mouthbomb maar niet duidelijk de richting waar je een gaat met de smaak. Jongen van de bezorging was toetje vergeten. Hij kwam dat te beseffen na herinnering van ons

Mikaila
9 mei 2021

Het is veel jaren da ik pizza eet bij Pizzabakkerij. Het beste pizza rond Rotterdam! Helaas, bezorgen jullie niet aan mijn postcode: 3025 maar wel naar 3026 en 3027. Kunnen jullie graag ook aan 3025 bezorgen?? Bedankt!!!! 😍

André
7 mei 2021

Wederom 2 heerlijke pizza's en binnen 20 minuten bezorgd! Voordat je het weet staat de bezorger al voor je deur..

Sander
6 mei 2021
Yvonne
5 mei 2021

De galzone is veel minder gevuld met paprika dan voorheen. De galzone is ook een stuk platter. Door minder groente met name paprika overheerst de ham en kaas en dat is jammer.

Thijs
3 mei 2021

De Salami pizza's waren prima. De 4 stagioni was op afstand de meest vette pizza die ik ooit heb gegeten. Misschien door de gebruikte olijven? De extra knoflook zat op een paar plekken geconcentreerd, niet verdeeld. De bodems zijn inderdaad slap. Zo slap dat ze 'niet' te snijden zijn. Ik zou de bodem graag wat krokanter hebben, maar dat is voor iedereen misschien weer anders. Bediening vriendelijk als altijd

Max
2 mei 2021

Prima! Misschien ook postcode 3026 bedienen zou ook fijn zijn

boentje
2 mei 2021

De pizza's waren erg lekker niet te zout en erg snel geleverd. De pizza koelde alleen snel af.

Natalia
2 mei 2021
Dick
27 april 2021

Goeie pizza, snel bezorgd. Volgende keer weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Loes
26 april 2021

Als we echte Italiaanse pizza willen eten, bestellen we altijd bij de Pizzabakkerij. Heerlijke pizza’s. Probeer ook vooral de cannoli als dessert. Je waant je meteen in Italië.

André
26 april 2021

Gaat zo door!

Bram
21 april 2021

Heerlijke calzone. Netjes op tijd afgeleverd

Tim
18 april 2021

Ondanks dat we zelf de tijd volledig verkeerd hadden (uur te vroeg) werden we keurig en snel geholpen! Kwaliteit was erg goed.

Simone
16 april 2021

Heerlijke lunchbroodjes (panozzo) gehaald vanmiddag. Echt een aanrader!!!

C.v.d.Berg
14 april 2021

Heerlijke pizza. Bestelling precies op tijd geleverd.

Marta
11 april 2021

Zoals altijd: heerlijke pizza, supersnel bezorgd!

Josje
9 april 2021

Fantastische pizza's; we hebben hier een aantal keer besteld en de kwaliteit is altijd geweldig. de bezorging is ook super snel, en de bezorgster is zeer vriendelijk. Al met al, 25 sterren!

Esther
9 april 2021

Bezorging was 10 min eerder dan gepland en hier wordt keurig over gebeld of dat ok was voor ons. Had een pizza besteld met extra ingrediënten en die zaten er niet op. De pizza calzone was geplet in een gewone pizza doos, waardoor de ricotta vulling eruit was gelopen. Trouwens de vraag of het ricotta was, smaakte raar en had een groene kleur.

Joyce
6 april 2021

Smaak van de pizza’s is top, maar ze waren helaas steenkoud. Ook de bestelde stokbrood met kruidenboter niet ontvangen. Als goedmakertje kregen we tiramisu en we zouden het bedrag terug krijgen. Hier zou nog contact over opgenomen worden, maar tot op heden niks gehoord. Jammer...

Hellen
4 april 2021

Super lekker en super snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monica
2 april 2021
Rudy
26 maart 2021

Altijd snel bezorgd en de pasta is ook heel lekker en warm bij bezorging top zaak! :)

Dick Heijdra
24 maart 2021

fijne pizza! we bestellen hier al ik weet niet hoe lang, als het niet goed zou zijn waren we daar dus al heel lang mee gestopt…

CV
21 maart 2021

Zoals steeds een heel lekkere pizza!

Juud
19 maart 2021
Theo Kesselring
17 maart 2021

Lekkere pizza’s en snelle bezorging. Helaas 1 pizza zonder prosciutto besteld en met gekregen en 1 pizza met extra gorgonzola besteld en zonder gekregen. We hadden liever gehad dat ze iets minder snel geleverd zouden worden en wel correct.

Maarten
15 maart 2021

Smaak is heerlijk, net als de voorgaande keren. Bezorging was sneller dan verwacht, misschien wel te snel want de Calzone was niet helemaal warm van binnen. Toch zelf nog maar even de oven aangedaan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yuksel
11 maart 2021

De pizza en bodem was heerlijk. Super Pizzabakkerij in Overschie. Zeer aanraden

C.v.d.Berg
10 maart 2021

Precies op tijd. Pizza met verse ingrediënten. Smaakte weer heerlijk.

Nanda
5 maart 2021

De eerste keer hier pizza's besteld. Op zich waren de pizza's goed, maar bij de pizza margherita ontbrak de basilicum, essentieel onderdeel, slordig. Wat de bezorging betreft; niets aan te merken op de bezorger. Evenwel: om 19.00 uur bestelling geplaatst, met verwachte bezorgtijd 19.45 uur is, en het werd 20.20, dat vond ik wel erg lang duren. Dat alles bij elkaar maakt dat ik niet snel nog eens iets hier bestel.

Joanne
4 maart 2021

Eten was zoals altijd goed en dit keer was het eten heel goed verpakt! Heel fijn dat er iets wordt gedaan met de opmerking van vorige bestelling! Top!!

Andre
2 maart 2021

Zeer goede pizza,s. Zeker voor herhaling vatbaar!! Had alleen het idee dat er niet echt de extra kaas er op zat die ik als extra heb meebesteld.

Rijweg
1 maart 2021
Annelise
27 februari 2021

Lekkere pizza's en snel bezorgd!

Jacqueline
26 februari 2021

Heerlijke echte Italiaanse pizza's. Calzone een echte aanrader met een bakje bolognese saus erbij ..heerlijk

Netty
21 februari 2021

Super lekker pizza’s. Neem de Amalfi, heerlijk, met lekker veel citroen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pauline
19 februari 2021
Joanne
18 februari 2021

We bestellen vaker en zijn altijd te bereden geweest. Dit keer was het iets minder. Het eten was niet goed verpakt waardoor de bakjes van de pasta open waren bij de bezorging. Pasta was kouder dan normaal en saus was er ook wat uit. Een tip voor de volgende keer: zet de bakjes in een tas om het goed afgedekt te kunnen laten bezorgen.

Sp
17 februari 2021

Snel bezorgd en heerlijk zoals altijd

Mark
12 februari 2021
Esther
9 februari 2021

De pizza was heerlijk rijkelijk belegd en een zalige bodem Volgende week weer bestellen Ga zo door

Hannie
6 februari 2021

Als altijd: heerlijke pizza’s (vooral de bodem met een heerlijke korst) Vriendelijke bezorging.

Irma
2 februari 2021

Al vele malen besteld en nog nooit teleurgesteld! Zowel de pizza's als de pasta's. Altijd goed en snel geleverd! Echt Italiaans. Zeker een aanrader!

Monique
1 februari 2021

Heerlijke pizza's. Pizza Tartufo is favoriet!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Emma
30 januari 2021
Angela
29 januari 2021

Echt hele lekkere pizza!

Jonathan
28 januari 2021

Het was weer lekker!

Mignon Schlichter
25 januari 2021

Heerlijke pizzaa's vers bereid en op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Laura
22 januari 2021

Heerlijke pizza’s! En altijd op tijd bezorgd!

Irma Bosman
21 januari 2021

Al heel lang online "klant" nog nooit teleurgesteld! Altijd lekker en snel bezorgd! En echt italiaans. Ga zo door 👊🏻

Loes
18 januari 2021
Lydia
17 januari 2021

De pizza’s waren lekker maar bij 2 vd 5 pizza’s zat er niet op wat er volgens de omschrijving op zou moeten zitten: de vegetarische miste de artisjok en champignons, de salami miste de extra toppings (mdmjeanet/peperoni). Dit was vorige keer ook. Bezorging was verder prima en snel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kleedje
17 januari 2021

Nieuwe pizza geprobeerd, lekker! De klassieker was ook weer prima

Michiel
17 januari 2021

Zoals altijd. Top pizza

Monique
15 januari 2021

Heerlijk gegeten . En snel bezorgd.

Edwin van den Berg
14 januari 2021

was weer een heerlijke pizza.

Serge
13 januari 2021

Door spoedgeval met onze pup zat eten koken er even niet in. Snel pizza en salade besteld bij De Pizzabakkerij. Ze waren er snel en de pizza's waren super. Ik vergeet de grote ketens vanaf nu en haal mijn pizza's hier!

Theo
12 januari 2021

Weer een goede service en wat een heerlijke, met op hout gestookte oven, pizza. Dat proef je echt. Super Pizzabakkerij Overschie, ga zo door!!

Hugo Niemantsberdriet
10 januari 2021

Kwaliteit was goed,echter pizza was niet erg warm( laatste van de bezorging?) Vriendelijke bezorgster

Merel
3 januari 2020

De lekkerste Napolitaanse pizza's van Rotterdam e.o!

Raoul
2 januari 2020

Heerlijke pizza. Supersnel bezorgd. Wel jammer van de slagroom op de lava-cake die helemaal was gesmolten, maar dat mocht de pret niet drukken.

Evelien Lange
1 januari 2020

Wederom heerlijke pizza’s en pasta’s en supersnel bezorgd.

Lola
30 december 2020

De pizza's waren heerlijk qua smaak, maar helaas wel koud.

Ingrid
29 december 2020

Fantastische houtovenpizza’s, en aardige mensen!

Bram
29 december 2020

Lekkere calzone; zoals altijd. Snelle levering

Klaas
29 december 2020

Helemaal top, de lekkerste van Overschie en omgeving.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Raymond Frehe
25 december 2020

Toppizza s

Monique
24 december 2020

Weer heerlijke pizza's met heerlijke smaken. Bezorging precies op tijd! Een aanrader!

C Oosterwijk
23 december 2020

Goed snel en erg lekker

Van Dijk
23 december 2020

Keurig op tijd! Heerlijke pizza's, aanrader!

Charly de Jonge Centercon B.V.
23 december 2020

De pizza's en pasta's van de Pizzabakkerij zijn perfect van smaak en precies groot genoeg om met een goed gevuld geval weer aan het werk te gaan met de avondploegen waar wij in werken. AANRADER!!!

Edwin
23 december 2020
Caro
21 december 2020

Erg lekkere pizza salami.

Jeroen
21 december 2020

Lekkere ambachtelijke pizza’s met verse ingrediënten. Snelle en vriendelijke bezorging.

Maria
21 december 2020
Michelle Lok
21 december 2020

Goede kwaliteit en snel geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Irma
18 december 2020

Altijd heerlijk en snel bezorgd!

Pizzalover
17 december 2020

Pizza bezorging was snel, maar toen de dozen opgingen was het voor een aantal pizza's een teleurstelling. Het leek net of ze waren gevallen. de saus zat meer op de doos dan op de pizza. Je kon de bodem gewoon zien. Verder is de bodem naar mijn zin te rubberachtig. Met een pizzaroller/mes moet je zo hard je best doen om door de korst te komen. Mijn voorkeur is een wat krokantere korst. Aantal plekken waren ook zwart.

Josje
16 december 2020

Wij hebben hier al eerder besteld, en waren meteen in love - de pizzas zijn fantastisch; super lekker, met een authentieke bodem en een scala aan toppings die stuk voor stuk een smaaksensatie zijn (persoonlijke favoriet: guappollo). Over de bezorging ook niks dan lof - de bezorgster is zeer vriendelijk, en heeft volgens mij teleportatie uitgevogeld want ze krijgt het altijd voor elkaar om zo'n half uur na bestelling al op de stoep te staan.

J van delft
15 december 2020

Was heerlijk, ga vaker bestellen!!!

Dick Heijdra
14 december 2020

snel, warm en lekker!

beek
11 december 2020

is makkelijker als de pizza is voorgesneden was lekker ( misschien iets meer kip)

Maurice
11 december 2020

Pizza was lekket maar wel iets aan de zachte kant, daarentegen waren de canoli en tiramisu echt heerlijk!

JJ
8 december 2020

Heerlijke pizza!!

Denise
8 december 2020

Was heerlijk!!!

Rebecca
5 december 2020

(ook op Google reviews) Wij hebben de Antipasti, Pizza Porchetta de luxe en Pizza Guappollo besteld en bezorgd via depizzabakkerij.com. Bezorging was 15 minuten vroeger dan aangegeven (30 minuten ipv 45). Het eten was warm en overheerlijk. De pizza's zijn niet voorgesneden, hou je pizzacutter bij de hand!

Lydia
4 december 2020

We hebben deze keer eens wat anders van de kaart geprobeerd. Nutella-pizza's zijn met smaak opgegeten ;-) de van de hapjes waren de vleeswaren en de geconfijte ui heerlijk. De caprese was ook smakelijk. Snelle service en goed op smaak.

Arjan
29 november 2020

Zeer lekkere pizza's. Een echte aanrader voor de liefhebber van een goed belegde pizza met een lekkere knapperige rand.

Chantal
29 november 2020

De pasta carbonada was de saus niet echt lekker leek of dat er teveel ei in was gedaan was heel gelig en rare nasmaak dat was jammer wel

Klaas
26 november 2020

Het was weer top. Dank jullie wel

Ton Eijer
25 november 2020

Hey....jammer ze waren erg zout, niet wat wij van jullie gewend zijn.....normaal vinden wij ze heerlijk.

CL
24 november 2020

Precies op bestelde tijd klaar. De pizza's smaakten weer heerlijk.

Merel Roest
23 november 2020

Ik ben in Napels geweest en ik vind deze Napolitaanse pizza's beter dan in Napels ;)

G. Nencini
23 november 2020

The pizzas were amazing as always, but I ordered a Zuppa Inglese for dessert and I received something different. Normally, I wouldn't mind but it's not the first time that something similar is happening. Anyway, Pizza bakkerij is the best pizzeria in town!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

river
22 november 2020

prima pizza en dolce, echt lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Josje
11 november 2020

Voor het eerst hier besteld - de levering was verrassend snel (ze waren er iets van twintig minuten voor de oorspronkelijk uitgerekende tijd al), en de bezorgster was zeer vriendelijk en hield goed rekening met de Corona adviezen. De pizza's waren prachtig en zeer smakelijk - goed gemaakt deeg, en prima belegd (en goed vullend!). We hebben gezien dat de Pizzabakkerij ook een restaurant heeft, dus we kijken er naar uit om een keer langs te komen zodra de wereld minder op z'n kop staat (knock on wood).

Annemarie
10 november 2020

Ik heb al verschillende keren bij De Pizzabakkerij Rotterdam besteld en het is altijd lekker. Het eten wordt goed verpakt bij bezorging en de bezorgers zijn altijd vriendelijk. Toppie!

Irma
8 november 2020

Al heel veel besteld hier! Dat zegt genoeg......... Heerlijke pizza's, heerlijke pasta's. Echt italiaans. Altijd lekker warm en op tijd bezorgd. Echt een aanrader. Top, ga zo door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Theo
8 november 2020

Heerlijke pizza's en keurig op tijd bezorgd

Joanne
8 november 2020
Alexanrr
8 november 2020

Weer top als altijd. Nieuwe toetjes uit napels zijn heerlijk.

Asia
6 november 2020

Heel snel onze lunch ontvangen en heel lief kaartje erbij .

Evelien
6 november 2020
Jonkergouw
3 november 2020

We hebben de voorgaande keren hele lekkere pizza's gehad. Mooie droge bodem, smakelijke topping. Gisteren waren de pizza's matig. Bodems waren te zacht/ nat. Een pizza hoort krokant te zijn

Joanne
1 november 2020

Goed zoals altijd.

Carmen
29 oktober 2020

Supersnelle bezorging en heerlijk gegeten.

Monique
29 oktober 2020

Heerlijke carpaccio en pizza's gegeten. Mooie smakelijke ingrediënten en dunne bodem. Op afgesproken tijd bezorgd; helemaal goed!

Celeste
27 oktober 2020

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen
26 oktober 2020
Lana
25 oktober 2020
Avtv
24 oktober 2020

nu een paar keer besteld, lunchbroodje/pasta/pizza gehad. Echt goede kwaliteit eten, je proeft dat het met liefde is gemaakt. Daarnaast zijn ze altijd super snel + als ik op voorhand bestel voor een gezette tijd zijn ze hier precies optijd. Ik vind dat ze ook een schappelijke prijs hebben!! Tot nu toe heb ik het meest genoten van lunch, echt heerlijk.

Aarts
24 oktober 2020

Nu ook de pasta geprobeerd. Woorden zijn moeilijk te vinden, probeer het zelf zou ik zeggen. Wees gewaarschuwd, de smaak is verslavend

Jeroen
20 oktober 2020

De pizza's waren erg lekker en can giede kwaliteit. De bezorging was zeer snel. Zeer tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linda
20 oktober 2020

Heerlijke pizza!

Louise
18 oktober 2020

Al vaker hier gegeten en besteld. Beste pizza's die ik ooit gehad heb. Verse ingrediënten, lekkere pizzabodems en de wijnen zijn super! Vriendelijk personeel en bezorging ruim binnen de aangegeven tijd. Kortom: deze stelt nooit teleur.

Esther
18 oktober 2020

Fantastisch lekkere pizza en snelle bezorging!

Frank
16 oktober 2020

Heerlijke pizza weer zoals gebruikelijk. Skip de domino’s, New Yorker en de vriezer als je een echte lekkere pizza wilt met een beetje vakantiegevoel.

J.
15 oktober 2020

Dit keer zijn de pizza's erg goed belegd en smakelijk. Aanrader!

Joanne
11 oktober 2020
Michiel
10 oktober 2020

Dat Domino's en New York Pizza nog bestaansrecht hebben! Snelle levering en een heerlijke pizza van de Pizzabakkerij. Voor mij geen andere bezorgpizza meer.

N. Oliveira
2 oktober 2020

Snel bezorgd en lekker ook!

E.schoute
1 oktober 2020

Pizza’s zijn erg lekker en snel bezorgd. Enig nadeel dit keer was dat er via het bestellen vriendelijk gevraagd was om de pizza’s te snijden, dit was helaas niet gebeurd, jammer!

Klaas
28 september 2020

Dank je wel voor het lekkere eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jim van den Berg
27 september 2020

Één van de lekkerste pizza's van Rotterdam, de pasta is ook een aanrader. Ga zo door

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lianne
27 september 2020

Een keertje pasta besteld. Echt heerlijk en heel goed gevuld.

Alexander
22 september 2020

Just did a boat trip with three pizza’s devided over two people... one with caramelized onions, one with porcini’s and one with spicy salami... delicious

Lianne
18 september 2020

Heerlijke pizza’s. Goede service. Ook het online bestellen en betalen is simpel.

Bram
18 september 2020

Goede pizza snelle bezorging

Lianne
16 september 2020

Weer supersnel bezorgd en de pizza's waren heerlijk!

CK
13 september 2020

Top pizza’s! Erg blij dat ze ook in west bezorgen :)

Jeroen
13 september 2020

Zoals altijd fantastische pizzas. Ook precies op tijd geleverd, en nog steeds lekker warm ondanks dat we een vrij grote bestelling hadden geplaatst. Toptent!

caroline manni
12 september 2020

de pizza waren heerlijk maar wel aan de prijzige kant.

A. Kruik
7 september 2020

Pizza’s waren iets taai. Smaak was prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J. Stolk
7 september 2020

Echte Napolitaanse pizza, top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lianne
6 september 2020

Heel snel geleverd en echt super super lekkere pizza's. Ook het vleesplankje is een aanrader!

Henk
27 augustus 2020

Pitza niet gesneden toch Duidelijk doorgegeven verder goed

Lia en Jos
24 augustus 2020

De rand van de pizza was prima evenals de smaak maar het midden was heel dun en waterig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jonathan
22 augustus 2020

Bij onze bestelling was in eerste instantie een foutje gemaakt. Na overleg met de eigenaar heeft deze het zeer fatsoenlijk opgelost. De pizza's zijn er origineler dan de gemiddelde pizzabezorgboer. We komen graag weer eens terug!

Janneke
20 augustus 2020

De pizza's zijn altijd smakelijk, goed gebakken en niet aangebrand. Wij zijn vaste bestellers en lusten eigenlijk geen andere pizza's meer ;)

Erik
19 augustus 2020

Zeer goed van smaak. Snelle bezorging (vaak eerder dan de indicatie). Wel aan de prijs. Wat betreft de maten van de pizza's - 25 of 32 cm: beide maten zaten in de bestelling, en ze waren ongeveer even groot, een maatje ertussenin.

M. Vreuls
17 augustus 2020
Jarno
16 augustus 2020

De eerste keer pizza's bestellen bij de pizzabakkerij was ook gelijk de laatste keer. Het duurde meer dan een uur voordat de pizza's geleverd werden, ze waren koud en slap en de smaak liet te wensen over.

De Winter
15 augustus 2020

Lekkere Pizza’s

A.
10 augustus 2020

Lekkere pizza's, goed belegd en snel bezorgd.

Carola
10 augustus 2020

Smaak van de pizza was niets op aan te merken echter was de bodem heel slap en nat.. een van de pizza’s is daarom nog niet eens voor de helft opgegeten omdat die gewoon niet meer lekker was. De bodem was gewoon doorweekt en zompig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Floris
4 augustus 2020
Sam
1 augustus 2020

Order from here a lot and it’s usually delicious - this time the pizza doughs were extremely salty! We ordered 3 different pizzas, great toppings, all ruined by salt - we ended up not eating...

Debby
1 augustus 2020

Weer helemaal top! Heerlijke pizza’s en vlotte bezorging!

Yvonne
30 juli 2020

Al een paar keer iets te aangebrand, maar verder goed van smaak.

Jasper
30 juli 2020

Heerlijke pizza!

Han
29 juli 2020

Pizza's waren slap en aangebrand. Topping was wel lekker, maar zo hoeft het voor mij niet meer.

angela Voorhorst
27 juli 2020
Jan
19 juli 2020

Bij dit restaurant kan je echt een traditionele pizza bestellen ze waren heel goed. Het was Top en voor herhaling vatbaar. 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annemarie
15 juli 2020

Ik bestel regelmatig bij De Pizzabakkerij en het eten is altijd goed! Verder wordt het eten altijd goed verpakt en met een glimlach bezorgd.

Rexel
15 juli 2020

I.v.m. overwerk wilde weer eens wat anders dan iets met patat. Hier terecht gekomen. Heerlijke pizza's: goed belegd, heerlijke saus, en prima bodem. Niet taai of zo. Zelf met betalen op rekening werd niet moeilijk gedaan. Ik zet Top!

J vd Leer
13 juli 2020
Sam
12 juli 2020
Joanne
7 juli 2020

Goed zoals altijd! Pasta was dit keer extra heerlijk!!

j dewit
5 juli 2020

prima pizza, super goede communicatie

Dennis
3 juli 2020

Goed, lekker en snel. Zoals altijd eigenlijk.

Naomi
27 juni 2020

Heerlijke pizza. 1 vd beste in Rotterdam. Komt dicht in de buurt van hoe echt goede pizza's in Italië smaken. Vooral pizza carpaccio erg lekker!

Femke Klop
25 juni 2020

Lekkere pizza's van goeie kwaliteit. Prijs is ook prima! zeker een aanrader.

Daniele Spinozzi
23 juni 2020

Pizza came on time and it was good, but what we got was diffefent than what we ordered. Our order was 2 pizza margherita 32 cm and 1 pizza deliziosa 32 cm: we got 2 pizza margherita 25 cm and 1 pizza deliziosa with tomato instead of Parma ham, which was listed as an ingredient on the online menu (with a photo as well). The guys made it up later delivering us a free pizza margherita, but we suggest to pay a bit more attention to the orders next time. The pizza is always really good, my favorite in Rotterdam, so it is a pity if the delivered pizza’s turn out to be different than the order.

Sanne
19 juni 2020

Heerlijke pizza en super snel bezorgd!!

Joanne
15 juni 2020

Enige zaak waar wij pizza’s bestellen. Snelle bezorging en heerlijke pizza’s!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Simone
14 juni 2020

Al een tijdje geleden dat ik bij de PB besteld had maar smaakte weer heerlijk! Pizza' s stonden op de afgesproken tijd klaar, goed geregeld!

Ray
14 juni 2020
Natasja
13 juni 2020

Super, de pizza was weer als vanouds lekker. Beter dan de laatste keer.

EJ
12 juni 2020

Heerlijke pizza’s. Ruime keuze om te combineren. Mooi op tijd bezorgd. Fijn om een berichtje te ontvangen wanneer de bezorger onderweg is.

Eelko
9 juni 2020

Lekkere pizza en snelle bezorging. Ik heb bewust gekozen voor de pizzabakkerij omdat ik weet dat de pizza met zorg wordt gemaakt.

Netty
9 juni 2020

Voor de betere pizza’ met perfecte toppings. Bijvoorbeeld buffelmozzerella en citroen. Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen
6 juni 2020
Natasha
6 juni 2020

Snel en lekker :)

Yolanda
3 juni 2020

Fantastische pizza'!!

Chiel van Iperen
2 juni 2020

Een pizza was 25 cm, terwijl 4 maal 32 cm was besteld. Pizzavullingen waren Verschoven. Bodem niet krokant Bezorging was snel en correct.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin
1 juni 2020

Dit keer was de pizza niet lekker. Boden helemaal zacht. In de calzone was het extra ingrediënt vergeten en er zat heel er veel ham in. Jammer. Ben beter gewend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Veronica
31 mei 2020

Heel goede smaak en vriendelijke bediening. De bodem was mooi dun maar zacht ipv knapperig.

Michiel
31 mei 2020
Marina
30 mei 2020

De pizza deeg is altijd lekker. Maar deze keer de pizza’s waren erg klein en er was weinig tomatensous en mozzarella.

Wim
25 mei 2020

Snel bezorgd, goed warm. Beste pizza van Rotterdam

Yvonne krieg
20 mei 2020

Goede website en altijd op tijd. Bezorging is prima. Een echte aanrader want de pizza’s zijn overheerlijk. De pizzabakkerij maakt je blij.

Debbie
19 mei 2020

Al enige tijd bestellen wij pizza’s bij de pizza bakkerij. Altijd goede service en heerlijke pizza’s. Wij zijn fan!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anne
16 mei 2020
Ali van Komen
13 mei 2020

lekkere pizza hele goede service als je zelf verkeerd besteld wordt dat heel goed afgehandeld en verholpen door de mensen daar. top hoor

Janna
8 mei 2020

Overheerlijke pizza’s: rijk belegd met goede ingredienten.Eerlijk&puur.Prima prijs kwaliteit.Bezorging was supersnel(sneller dan aangekondigd)door twee heel enthousiaste en vriendelijke bezorgers!Dank jullie wel!

Satchel
7 mei 2020

Lekkere pizza salami

Re
5 mei 2020

Prima pizza, netjes op tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Natasja
25 april 2020

Snel en netjes bezorgd! De pizza was erg lekker 😋

de bruin
23 april 2020
Alexander
23 april 2020

Lekkere Pasta!

Pijbes
22 april 2020

Heerlijke verse pizza's en ook een lekker toetje, met Limoncello,op tijd bezorgd en even net alsof we in Italië zijn!

Martijn van Heeswijk
22 april 2020

Wederom echt heerlijke 3 Pizza’s gegeten. Personeel ook super vriendelijk! Je proeft de echte verse producten!

Gerard
20 april 2020

op precies de afgesproken tijd werden de 2 pizza's bezorgd. Ze waren smeuig en overheerlijk. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Danielle Adamse
20 april 2020

De pizza’s waren lekker, de bezorging op tijd, maar er miste één pizza. Die werd na een telefoontje een kwartier later afgeleverd, maar je wil natuurlijk dat het in één keer goed is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yolanda
20 april 2020

We zijn aan het verbouwen in ons nieuwe huis en hebben eigenlijk maar gewoon gegoogled en kwamen bij de Pizzabakkerij. En dat was een treffer! Supergoede pizza's en bijzonder snel bezorgd. En omdat we geen bel hebben en we in de tuin zaten, hebben we de voordeur opengezet en moest de bezorgster door het pand en ook daar deed niemand moeilijk over. Komen hier zeker weer terug!

Miranda
20 april 2020
Simone
17 april 2020
ykrieg
16 april 2020
Dick
15 april 2020

Lekkere pizza, vriendelijke opgewekte bezorger en niet te lang hoeven wachten. Wat wil je nog meer?

Fokke
14 april 2020
Ton Eijer
13 april 2020

Wat een geweldig idee....de PaasPizza.....en wat was hij heerlijk.....daar wordt je vrolijk van......

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bijen
11 april 2020

Erg droog (formaggio) of te nat (citroen en gele tomaatjes). Napoli heerlijk

Alexander
11 april 2020

Wederom heerlijk...

Jeroen
11 april 2020
M. Coomans
10 april 2020

Weinig ingrediënten op de pizza Calabresa en Margherita. De Calzone pizza was drijfnat en komt de smaak niet ten goede. tevens was de bolognese saus, voorzien van meer uien dan gehakt, en zeer waterig. Al met al geen goede reclame voor deze zaak. Ik zou er niet zomaar meer iets bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arnold
10 april 2020

Pizza's konden worden afgehaald op het afgesproken tijdstip, en stonden al klaar. Heerlijk gegeten.

Teddy
9 april 2020

Lekkere houtovenpizza pizza! Voor mij iets te dikke randen.

Alexander Lange
6 april 2020

Wederom helemaal top! Nieuwe pizza (oude maandpizza volgens mij), de victoria, was erg smakelijk! Bezorging ruim binnen de aangegeven tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esmee Schoute
4 april 2020

Heerlijke pizza’s en een snelle bezorging. Bezorger zette de pizza’s voor de deur en had netjes afstand genomen op het moment dat we de deur open deden ivm de corona maatregelen. Top!

Freie
3 april 2020

Heerlijke verse pizzas Goede snelle bezorging Goede zaak!

Visscher
29 maart 2020
Nikolaas
29 maart 2020

Heerlijke pizza's!

Cv
23 maart 2020

Prima pizza prima op tijd gebracht en keurig volgens de coronaregels. Helemaal Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fokke
22 maart 2020

De extra's die we hadden aangegeven (ui, champions, paprika op de margaritha) zaten er niet op. De pizza was scheef gezakt en uitgelopen. Ik heb er zelfs een foto van gemaakt. De bezorging was een uur eerder dan via mail was aangegeven.... Normaal gesproken ben ik heel tevreden maar nu rammelde het een beetje. Ze waren wel lekker :-) Zal incidentje zijn geweest. Ben erg blij met de Pizzabakkerij in Overschie.

Maurice
22 maart 2020

Normaal eten wij pizza bij jullie in het restaurant, maar door corona kan dit nu niet. Bezorgen is een prima alternatief! Snelle bezorging, warme pizza's en het belangrijkst: de smaak is TOP!

Vera Constandse
20 maart 2020
Wim
17 maart 2020

Heerlijke top pizza. Beste van Rotterdam

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jules
10 maart 2020

Pizza's waren lauw en flauw van smaak. Had er meer van verwacht. Bezorging was snel en vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk
8 maart 2020

Snel en goed

Ivo
2 maart 2020

Lekker!

Henk
15 februari 2020

Gewoon erg lekker en mag van mij best iets meer kosten een uitstekende service van een 1e klas Pitza Bakker echt Top 👍👍👍👍👍

Henk
3 februari 2020

Was weer lekkerrrrrrr

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk
25 januari 2020

Gewoon zoals van ouds een goede pitza

G stolk
22 januari 2020

Pizza 4 soorten kaas besteld.....met extra toppings. Toppings zaten er niet op alsmede de gruyere? En dat voor 13 euro... Ben beter van jullie gewend....jammer. Bezorging zou om 19.20 zijn maar stond om 18.30 op de stoep!!!

Bos
19 januari 2020

Erg lekkere pizza’s zoals altijd. Deze keer ook milkshake besteld was echt heel goed.

Adrian
13 januari 2020

Heerlijke pizza en snelle levering.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk mosch
14 december 2019

Zoals gewoonlijk zeer goed en warm bezorgd

Els
4 december 2019

De maaltijden (pasta carbonara en pasta met garnalen)waren verrukkelijk, we hebben er van genoten! Dank jullie wel!

Dennis
27 november 2019

Snel bezorgd en echt Heerlijk gegeten 👍

Hannie
25 november 2019

Altijd weer bijzonder om in de zondagsdrukte iets van de pizzabakkerij te bestellen. Helaas dit keer de tiramisu vergeten. Geen nood, telefoontje en vóór we aan het toetje toe waren stond de bezorger alweer op de stoep....... En even later weer met een nieuw portie. Hij had een schuldcomplex omdat de eerste tiramisu een beetje verfomfaaid aangekomen was. Prachtige service als iets even mis gaat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

AB
21 november 2019

Waarom moet het om 19:30 nog 50 minuten duren om een pizza te bezorgen, terwijl de reistijd 2 minuten is?

Donders
17 november 2019

Heerlijke pizza's, helaas zijn ze koud bezorgd. Bezorging was op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jos
16 november 2019

De pizza's werden 50 minuten na mijn bestelling berzorgd. De smaak was prima, alleen jammer dat de rand minder krokant is dan wanneer je ze in de Pizzabakkerij zelf eet. Het verpakken en vervoeren heeft toch zijn prijs.

Kim
10 november 2019

Na een eerdere ietswat teleurstelling, (wat keurig was opgelost door de pizzabakkerij) is het nu zeker een aanrader. Pizza's waren warm, zeer smaakvol en goed belegd. Wij zullen hier zeker vaker onze bestellingen doen 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kim
3 november 2019

Half 6 zou de bestelling afgeleverd moeten worden ..helaas werd dat een half uur later en de pizza's waren best koud...helaas wie weet geen 2de x meer voor bestelling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

KoDa
21 oktober 2019

De laatste drie keren hebben wij twee pizzas besteld bij de Pizzabakkerij. Tweemaal was de pizza erg laat (een klein uur). De laatste keer (gisteren) kwamen de pizzas op tijd aan, maar hij zag er niet uit! Alsof ze maar weinig tijd aan preparatie hadden besteed, de ingrediënten erop gekwakt. Jammer...

Joyce
13 oktober 2019
Joanne
6 oktober 2019

Snel en goed zoals altijd! Pizza’s waren weer heerlijk en altijd goed op temperatuur! Bezorging was sneller dan verwacht! Thumbs up!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique
6 oktober 2019

Heerlijke pizza's en mooi op aangegeven tijd bezorgd.